pentru doamna admin MEDEEA

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de motanu_1990, 18 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Tu, ca de obicei esti doar pe langa subiect din dorinta de a-ti vedea numele pe forum. Imi reclami jucatori de lvl 23 cu 3-400 de milioane de onoare dupa ani de zile de joc? Am si eu atat, ar trebui sa ma banez?
    vad ca unele postari ale mele v-au suparat rau si nu inteleg de unde ati tras concluzia asta de mai sus.va atasez un tabel din saptamana la care se facea referinta in postarea mea:
    1.#Ðuмутʀᴀsʜ#1,133,463,579
    2.2r3rw2939,023,902
    3.-Extinct-623,403,443
    4.General MMO484,591,819
    5.™╔╝MISA╚╗➸.√ιק™.MD.™67,987,701
    6.pomdöter18,842,429
    7.☆Gáma●Gáma●Çoζ.☆18,118,114
    8.SCORPION™15,250,072
    9.☆Before-Limits☆10,161,363
    10.†•ĎŔĔÁМĔŔ•†1961†9,690,936
    acum as dori sa imi ziceti cum cei doi amintiti de mine au facut atata onoare si experienta cand la o poarta kappa iei max 450.000 onoare si din cate stiu da cel mai mult ca onoare(mai e si poarta gama cam tot atat).sa inteleg ca jucatorii respectivi faceau cam 10 gama sau kappa pe zi?ca sa faci 18mil.onoare in 5 zile e totusi ceva.(de facut onoare pe harti la npc este imposibil atat)
    P.S imi cer scuze daca vam deranjat cu postarile mele ,dar am zis ca poate ajut adminii sa depisteze mai usor anumite probleme si cum dumneavoastra credeti ca eu postez doar de dragu de a pierde vremea aici si a imi vedea numele pe forum o sa incerc sa nu mai fac asta.(sa va deranjez)

2. MissingYou

MissingYou User

As putea sa iti dau un raspuns,nu iau apararea nimanui de aici
    Nu am prins acest bug,ca nu stiam de el,dar exista cateva chesti cu care poti sa faci onoare multa,de ex.
    Exista formatia noua "Veteran" + designul de onoare 10 %"Exalted" + amplificatoarele de onoare 10% respectiv 10% de la MHH + amplifictorul de onoare 50% care il cumperi cu cardul,poti sa faci multa onoare daca ai toate portile construite inclusiv poarta Kronos,de 2 ori la rand,sau o data ai putea sa scoti un scor bun,in caz ca nu termini toate portile,iti cumperi amplificatorul de 50% pe un termen mai lun si scoti scoruri uriase la onoare

3. eu sunt de acord cu tine .asa este dar totusi 18mil onoare in 5 zile?nu mai dormi,nu mai mananci,etc?nu mai vorbesc de experienta acumulata tot atunci.
    P.Sdar nu vreau sa redeschid un topic deja inchis.am incercat sa o fac pe doamna admin MEDEEA sa imi explice de ce a raspuns in felul ala.am scris acest topic doar pentru doamna admin care cred ca este foarte suparata pe mine pentru postarile puse si vroiam un raspuns de ce?

4. o kappa cu 100% amplif onoare(cel pe bani de 50,single&pro booster 20, formatie veteran 20, design exalted 10) da in jur de 700k onoare,poate si mai mult(nu stiu exact) deci iata ca totul devine din ce in ce mai posibil...o kappa o termini in jumatate de ora-40 min (timp in care este inclus si timpul alocat pt construirea portii) deci in 3 ore sa zicem ai 5-6 kappa facute-in jur de 4 milioane onoare.Astfel,cu 3 ore de joc zilnic se putea ajunge in 5 zile chiar si la 20 mil onoare.:)

5. tancoc666

tancoc666 User

ok.eu nu contest ca poti face si 20-50milioane onoare pe saptamana.(dar gandeste si mai departe;:20mil pe saptamana =cam 80 mil pe luna =cam 800mil pe an:)dar cei de care vorbeam eu au facut asta doar in saptamana cu bug onoare crescand doar putin cat sa nu fie banati:)cum sa terminat cu bugu au facut si ei onoare normal ca orice jucator.oare au avut resurse doar in saptamana aia?:)}eu asteptam un raspuns de ce adminu imi raspunde asa la topic dar din cate vad nu are ce sa raspunda sau nu vrea asa ca rog inchideti tema .
    P.S si tacerea este un raspuns cate o data:)

6. Cei amintiţi de dvs.:

...ambii au nivelul 23 în joc, primul fiind General de Bază iar cel de-al doilea, Colonel Şef.

Din tabelul prezentat de dvs., rezultă că †•ĎŔĔÁМĔŔ•†1961† (General de Bază) a reuşit să acumuleze un total de 9.690.936 onoare.

Să presupunem că deţinea deja pe harta de joc 1 x Alfa, 1 x Beta, 1 x Gamma, 1 x Kappa şi 1 x Kronos, aflate toate la ultimul val.

Să presupunem că mai deţinea deja pregătite 1 x Alfa, 1 x Beta, 1 x Kappa.

Să mai presupunem că după efectuarea tuturor porţilor mai sus menţionate, a mai generat şi efectuat cel puţin 2 x Alfa, 1 x Beta şi 1 x Kappa.

Totalizând cele de mai sus, rezultă: 4 x Alfa, 3 x Beta, 1 x Gamma, 2 x Kappa, 1 x Kronos.

Onoarea obţinută în urma finalizării porţilor de mai sus se ridică la valoarea totală de: 2.400.000 onoare.

Presupunând că deţinea 20% amplificatoare onoare, 50% amplificator onoare şi încă 25% onoare de la abilităţi: +95% onoare (omitem existenţa unor amplificatoare de staţii).

În concluzie, în prima zi, într-un timp relativ scurt necesar efectuării respectivelor porţi pt. un cont de nivel 23, putea obţine vreo 4.680.000 onoare.

Mai presupunem că în următoarele 4 zile, respectivul jucător a efectuat minim 2 x Kappa / zi ...vă las pe dvs. să calculaţi cam câtă onoare mai putea aduna... :rolleyes:

Să înţeleg că cei doi, mai sus menţionaţi, deţineau cu muuuult mai puţină onoare decât în săptămâna precedentă bug-ului?

Să înţeleg că cei doi, mai sus menţionaţi, au rangurile proaspăt dobândite?

o_O ...dar cum anume se numeşte ceea ce faceţi?! Poate ne luminaţi asupra sensurilor celor două propoziţii... :rolleyes:

În ceea ce priveşte tabelul prezentat mai sus, vă rog să-mi postaţi aici, pt. poziţiile 1 - 6, link-urile către profilele respectivilor jucători. Menţionez că toţi au acelaşi nume!

...după, mai discutăm.

De obicei, rămânem muţi la încăpăţânarea caprei vecinului de a muri!

7. multumesc de raspuns.aveti dreptate despre cei aflati pe locurile 1-6. cei 2 amintiti se pare ca fac porti multe pe zi avand duble si amplifuri de 50% de onoare luate.dar si MEDEEA putea raspunde la fel si se incheia toata povestea din acel moment.
    P.S nu stiu daca eu sunt pe langa subiect mereu asa cum zice ea.
    puteti inchide tema.multumesc

8. Răspunsul colegei mele a fost succint, exprimând acelaşi lucru care l-am detaliat şi eu mai sus.

Se presupune că la nivelul şi vechimea pe care le aveţi în cadrul jocului, răspunsul colegei mele ar fi trebuit să fie mai mult decât elocvent pt. dvs.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.