pentru ba hermes

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de WIΖΛΓΔ, 5 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

"contrele" !? ce să zic, aleasă exprimare.
    vi se pare dumneavostră că prin corectarea greşelilor pe care le face un alt "forumist", dacă pot să-i zic aşa, nu am ajutat ? ar fi fost mai mulţumită comunitatea dacă aş fi lăsat nesemnalizată greşeala "constructorului" care afirma alb pe gri că nu poţi folosi formaţiile de drone decît dacă eşti dotat doar cu 6 drone iris !?
    poate n-ar strica o detaşare domnule hermes, ca să aveţi o perspectivă mai amplă asupra întîmplărilor de pe acest joc şi forumul aferent. sună a "partizanat" atunci cînd săriţi în apărarea unuia care a "comis-o" de mai multe ori pe aici doar pentru că eu am îndrăznit să-i atrag atenţia asupra greşelilor pe care le face.

Modificat ultima dată: 5 Mar 2014
    Veneficus apreciază asta.
  2. Hermes

Hermes Guest

Cronologic :

Cred ca nu mai are rost sa comentez. Cat despre "greseala constructorului " care ar fi aceea , din moment ce la formatiile de drone scrie :

"Având 6 sau mai multe drone, vei putea folosi această formație în orice moment după ce ai cumpărat-o."

Nu am facut nici un partizanat, am amendat doar replica domniei voastre. Cat despre exprimarea mea, nu stiu la ce v-ati gandit dumneavostra :D, eu la acest lucru m-am gandit.
    Cum polemica se pare ca v-a devenit o a doua meserie, pun punct aici.

NB: Functia si numele meu corect scrise : BA Hermes. Le folositi in aceasta forma sau deloc.

3. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

am explicat care a fost greşeala, mai recitiţi odată.
    exprimarea în scris a gîndurilor dumneavoastră este destul de elocventă pentru toată lumea, cuvîntul "contra" a cărui definiţie aţi subliniat-o prin acel link spune una iar înţelesul cuvîntului "contrele" şi contextul în care l-aţi folosit conduc la o cu totul altă semnificaţie.
    ps: sper că n-aţi folosit franţuzescul de origine "contre" articulîndu-l româneşte !

4. Hermes

Hermes Guest

Din pacate nu-mi pot exprima in acest forum gandurile, a-ti fi in dezavantaj. Subtilitatile literare folositi-le in cercul dumneavoastra literar. In forum incercam sa fim cat mai concisi si sa ne rezumam strict la subiectele prezentate si sa o facem pe intelesul atat al copiilor de 12 ani cat si a celor mai in varsta , dar cu bagaje de carte mai reduse. De la cei de nivelul dumneavoastra avem pretentia sa inteleaga ce trebuie si sa nu despice firul in patru la orice cuvant folosit de noi sau de alti forumisti. Dar se pare ca pretentia noastra e exagerata.
    Daca asta a fost tot ce ati putut emite, pot inchide tema ?

!!(-.-)!! apreciază asta.
  5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

exprimarea în faţa unui public care nu are neapărată nevoie de opinia noastră trebuie să fie îngrijită. ce aţi emis dumneavoastră în materie de scuze nu ne poate mulţumi dar cum nu noi facem regulile pe aici...

6. Hermes

Hermes Guest

Nu am prezentat nici o scuza, nimanui, asadar nu trebuie sa se simta nimeni multumit. Nu va convine exprimarea mea aveti liberul arbitru de a alege sa nu ma cititi/citati/bagati in seama. Grija dumneavoastra pentru publicul acestui forum, o ipocrizie totala , rezumati-va a va avea de grija doar de persoana si exprimarea domniei voastre. Asa cum v-am recomandat cu mult timp in urma si de multe ori, fie oferiti raspunsuri care sa ajute, fie ocoliti acest forum, care cu siguranta se va descurca si fara "grija" dumneavoastra. Renuntati sa atacati alti forumisti sau persoane din staff, va va afecta grav "sanatatea" si aparitiile pe forum. Va puteti da in spectacol si face pe inteligentul unde vreti dumneavostra, insa nu aici, multi dintre noi suntem satui de comentariile dumneavoastra veninoase si nu tinem mortis sa le mai citim.

Tema inchisa.

!!(-.-)!! apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.