Penalizare chat

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de ŃúĐóáŕéŔáú, 23 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am si eu cateva intrebari referitoare la admini.Pentru ce sunt pusi admini si moderatori chat pe acest joc? Adica il postel pe unu ca imi zice sictir si multe altele si raspunsul este " nu am de ce sa il banez" aia ce e alint nu? si daca eu scriu pe chat la cineva sictir ma trezesc si cu nava banata nu? Asa reactioneaza moderatori de chat? Nici macar nu se verifica inainte sa se baneze pe chat si in multe alte chesti.Nu este corect ca admini sa tina cu anumiti jucatori,pe uni ca zis un amarat de cuvant le dati 7-10-30 de zile si la uni cand te injura isi bag si isi scot ii banati pentru 1 ora... nu este permis asa ceva.Am trimis un suport de 2 saptamani in legatura cu protocoalele de pet si nici in momentul de fata nu am primit un raspuns.Pana cand o sa continuati asa? Si ce urmeaza sa se bage pe darkorbit sa se vorbeasca pe chat numai cu da nu si atat? Ca daca zici poc esti exclus "e injuratura asta nu?" pana la urma chat-ul o sa devina gen " sal all , pa all" ca orice ai zice una doua ban fara motiv si la altii se trece cu vederea.

Modificat ultima dată: 23 Mai 2016
  2. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

SICTÍR, interj. (Arg.; în expr.) Hai sictir! = pleacă! marș de aici! șterge-o!; A da cu sictir = a sictiri. – Din tc. siktir.
    daca cuvantul : gaina !! se baneaza pe chat nu anteleg dece cuvantul ( sictir) nu se baneaza ????
    sictír interj. – Exprimă vulgar repulsia. Tc. sikdir, imperativ pasiv al lui sikmek „a se împerechea” (Șeineanu, II, 321; Lokotsch 1060), cf. ngr. σιϰτίρ „blestem”. – Der. sictiri, vb. (a înjura).

ADMINI, sper sa luati masuri !

ŃúĐóáŕéŔáú apreciază asta.
  3. Hermes

Hermes Guest

Exista o tema dedicata pentru reclamatii din chat. Daca apreciezi ca ai fost nedreptatit , ai la dispozitie o alta tema dedicata cereri ridicare ban in chat. In cazul in care nici acolo nu-ti gasesti dreptatea, ai la dispozitie supportul jocului.
    Cu aceasta ocazie cuvantul sictir a fost introdus in filtrul de cuvinte.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.