Pedepse

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Matrix*Lf3, 21 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Matrix*Lf3

  Matrix*Lf3 User

  E permisa amenintarea in acest joc???de exemplu...''Cand te prind te bubui de mii de ori'' si daca nu e permisa cu ce se pedepseste???
   
 2. Totuşi, să revenim cu picioarele pe ....pământ!

  Scopul jocului este tocmai acela de a prinde / a fi prins şi distrus. Faptul că cineva îţi pune în vedere tocmai acest lucru, nu încalcă cu nimic regulamentul jocului şi / sau al chat-ului, atâta timp cât "ameninţarea" face referire strict la nava şi joc.
   
 3. Matrix*Lf3

  Matrix*Lf3 User

  am inteles...multi imi zic,ca daca mai zic la vreo unu ca il prind si il bubui iau ban sau mut...dar te rog ceva din tot sufletul meu..imi scoti muteul de pe contul meu??? Matrix*Lf3™ ...iti promit ca nu mai injur niciodata...si daca voi mai avea vreo reclamatie te oblig eu sa imi dai ban...
   
 4. Hermes

  Hermes Guest

  Nu aici este locul pentru a cere acest lucru si bineinteles este nevoie de UID pentru a verifica. Te asteptam in tema corespunzatoare.

  Tema inchisa.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta