Suport Patchnotes - octombrie 2015

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de Hermes, 13 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Hermes

  Hermes Guest


  Salutări, piloți!

  Publicăm multe anunțuri despre funcții și eventuri, dar știm că nu întotdeauna este vizibil tot ceea ce facem pentru a îmbunătăți jocul. Aceste informări lunare sunt menite să vă țină la curent.

  Am implementat următoarele funcții, eventuri îmbunătățiri și corecturi în luna octombrie:

  Eventuri

  - Halloween

  Eventul de Halloween a început pe data de 19 octombrie și era programat să dureze 2 săptămâni. Datorită popularității și a unor schimbări pe care le-am făcut pentru a ține cont de dorințele comunității, eventul a fost prelungit cu jumătate de săptămână. Eventul în sine a oferit câteva misiuni și poarta galactică Tunelul Groazei care a reprezentat o probă de foc pentru jucători, însă recompensele și munițiile au fost pe măsură.

  - Server de testare: test poarta Kuiper

  Serverele de testare au fost deschise pentru a permite jucătorilor să testeze noua poartă Kuiper în încercarea de a depista eventuale probleme și de a simți pulsul.

  - Bonus fotbalistic

  Bine-cunoscutul bonus fotbalistic a fost oferit cu ocazia fazei de calificare la Euro 2016, iar jucătorii au putut câștiga uridium în schimbul golurilor înscrise de o echipă în timpul unui meci.

  - Ziua reunificării Germaniei (doar DE)

  Un event obișnuit de o zi pe toate serverele germane cu cutii bonus speciale și ale jocuri de event pentru a sărbători cum se cuvine Ziua Reunificării Germaniei.

  - Ziua lui Columb (exclusiv ES)

  Artificii, bonusuri naționale și jocuri de event au fost disponibile pe toate serverele de limbă spaniolă pentru a sărbători Ziua lui Columb pe 12 octombrie 2015.

  - Ziua republicii (exclusiv TR)

  Pe lângă caracteristicile obișnuite ale eventurilor de o zi, a fost disponibil designul Hezarfen și o reducere de boostere – toate pentru a marca Ziua Republicii Turce pe toate serverele de limbă turcă.

  Corecturi

  - Pagina web

  o În urma distrugerii P.E.T.-ului Alpha nu s-a activat realizarea Vânător de prestigiu. S-a corectat, iar realizările au fost repartizate manual.

  o Șoimar: realizarea va fi acordată, de acum, doar atunci când Century Falcon este ucis în poarta LoW! Descrierea a fost corectată.

  - Clientul de joc

  o UBA

  § Jucătorii s-au blocat în UBA. Am identificat și corectat eroarea.

  § Nu mai este posibilă deschiderea chatului în timpul UBA. Comanda rapidă corespondentă nu va mai funcționa.

  o Configurare: după schimbarea configurării navei, punctele de scut nu erau actualizate corect. S-a remediat problema.

  o Event P.E.T.

  § Poarta P.E.T.

  · Dacă un jucător accepta misiunea dificilă, porțile P.E.T. dificilă și ușoară se activau ambele, însă ar fi trebuit să se activeze doar cea dificilă. S-a corectat.

  · Dacă ai fost ucis de către P.E.T.-ul Alpha în ultimul val și ai făcut din nou saltul în poartă, P.E.T.-ul Alpha nu mai era disponibil, iar poarta era finalizată.

  § Drone: drona Apis este afișată B în loc de A când opțiunea „afișează drone” este oprită în Setări. S-a corectat.

  § Cutii de pradă: numărătoarea inversă nu va mai fi afișată odată ce un jucător anulează colectarea.

  § Event Halloween

  · Corectură exploatare misiune: a fost posibil ca unii jucători să finalizeze rapid misiunea „Scăpat prin fisuri” dacă jucătorii săreau în poartă în același timp când erau într-un grup de 8 jucători. Problema a fost remediată și timpul este acum corect.

  · Eroare misiune: misiunea de Haloween „Dintr-un univers paralel” lua în calcul doborârea dronelor NPC Daemon la condițiile misiunii, atunci când jucătorii erau în grup. S-a corectat acest aspect.

  Îmbunătățiri

  - UBA: am găsit o exploatare care permitea jucătorilor să folosească update-urile de minereu astfel încât să fie repartizați împotriva unor jucători de nivele inferioare. Am dezactivat-o. Coca nano și update-urile de minereuri nu mai sunt disponibile în UBA și nu sunt luate în calcul când se stabilește scorul.

  Localizare

  - Eventul P.E.T.:

  o S-au corectat traducerile inconsecvente

  o Centrul de comandă: lipsea o misiune de event care a fost adăugată ulterior.

  Am implementat de asemenea multe alte corecturi de programare și de text, alături de alte îmbunătățiri.

  Cele bune,

  Echipa DarkOrbit
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.