Suport Patchnotes - ianuarie 2015

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de MΣDΣΣA, 13 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. MΣDΣΣA

  MΣDΣΣA Guest

  Salutări, piloți!

  Publicăm o mulțime de anunțuri despre funcții și eventuri, dar știm că nu de fiecare dată este suficient de vizibil tot ceea ce facem pentru îmbunătățirea jocului. Aceste informări lunare sunt o modalitate de a vă ține la curent.  În luna ianuarie am implementat următoarele funcții, eventuri, îmbunătățiri și corecturi:


  Funcții
  * O nouă pagină de Plăți
  Am lansat o pagină de plăți rearanjată care arată mai bine decât înainte și este mult mai simplu de utilizat. Pachetele de plată au fost ajustate pentru a se plia mai bine pe nevoile jucătorului.
  Eventuri
  * BĂTĂLIA PENTRU INFLUENȚĂ
  Bătălia pentru influență s-a desfășurat din nou în luna ianuarie. Jucătorii a trebuit să concureze unii împotriva altora pentru a câștiga glorie pentru firma lor. Primii 100 de jucători de pe fiecare server au fost recompensați și, în plus, toți membrii firmei câștigătoare de pe un server au primit anumite beneficii.
  * Ziua constituției Mexicului (Exclusiv pe serverul MX)
  Ca și anul trecut, am sărbătorit aniversarea constituției mexicane desfășurând jocuri de event și oferind cutii bonus speciale pe serverul MX.


  Corecturi
  * Pagina web
  * Realizări: navele NPC Demaner nu se contabilizau pentru progresul realizării. Problema a fost corectată.
  * Licitație: S-a corectat un exploit al funcției de cumpărare rapidă și au fost sancționați jucătorii care au abuzat de aceasta.
  * Titluri: Realizările „Focuri de artificii” și „Campion la vânătoarea de pirați II” pot fi acum selectate și vor fi afișate pe hartă.
  * Pagina de clan: când un jucător se afla pe harta Kronos, nu era afișat în pagina de clan. S-a corectat.

  * Hall of Fame:
  * În unele cazuri, timpii de finalizare pentru unele porți erau afișați cu valori negative pentru unii dintre jucătorii fruntași. Am corectat problema și am setat timpii de finalizare pentru jucătorii afectați la 1 oră.

  * Poarta Kappa: numărul de valuri nu era afișat corect pe site. S-a corectat.
  * Jurnal: Recompensele de final ale kristallonilor nu erau afișate întotdeauna în jurnalul jucătorilor. Valorile de PE, onoare și uridium ar trebui să fie acum afișate corect.
  * Skylab/Tech Center: S-a corectat un exploit care făcea posibilă dobândirea unor cantități suplimentare de Seprom.
  * Arborele de abilități: unii jucători ne-au semnalat că nu se putea închide fereastra de notificare prin care erați informați că nu dispuneți de suficient uridium pentru a vă reseta abilitățile. Fereastra ar trebui să se închidă acum.
  * Magazin: pachetul Goliath (D-CORP) era, în anumite situații, afișat în magazin chiar dacă nu era momentan de vânzare. Nu va mai fi afișat când nu este de vânzare.
  * Clientul de joc
  * Bara de comenzi rapide: în anumite cazuri, clientul afișa numărul de rachete UBR-100 ca fiind „0”, deși în inventar era afișat un număr mai mare. Acest lucru se datora unei intrări duble în baza de date și a fost corectat.
  * Harta mini: eticheta clanului de pe P.E.T nu era întotdeauna afișată cu verde într-o hartă galaxy gate. Ar trebui să fie rezolvată problema acum.

  * Sistem anti-pushing:
  * P.E.T.-urile jucătorilor din propria firmă nu vă mai acordă cantități positive de onoare și experiență când sunt distruse. Acum veți pierde credite și onoare atunci când doborâți P.E.T.-urile unor aliați.
  * S-a adăugat text în jurnal pentru distrugerea unui P.E.T. aliat.
  * Cutiile cargo demaner nu puteau fi colectate dacă un jucător murea în timp ce le colecta. Acest lucru a fost corectat.


  Îmbunătățiri
  * Clientul de joc:
  o Zona pe care puteți face clic pentru a selecta o navă NPC Devolarium a fost redusă, deoarece era prea mare în comparație cu dimensiunea navei în sine. Astfel ar trebui să fie mai ușor să selectați nave aflate în apropierea navei Devolarium.
  Am operat și o serie de alte corecturi tehnice și de text, și alte îmbunătățiri.


  Cele bune,
  Echipa DarkOrbit
   
  motanu_1990 și Narsil apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.