Suport Patchnotes - august 2015

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de Hermes, 22 Sep 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Hermes

  Hermes Guest

  Salutări, piloți!

  Publicăm multe anunțuri despre funcții și eventuri, dar știm că nu este întotdeauna vizibil tot ceea ce facem pentru a îmbunătăți jocul. Aceste informări lunare sunt menite să vă țină la curent.

  În luna august, am implementat următoarele funcții, eventuri, îmbunătățiri și corecturi:  Funcții:

  · O nouă grafică pentru pagina principală Pentru a se potrivi cu noul aspect al jocului și pentru a da o notă mai modernă paginii, designul de fundal a fost actualizat.

  · Bara de acțiune pro Bara de acțiune pro este o bară suplimentară în care puteți amplasa lucruri pe care să le folosiți în timpul serviciului vostru ca piloți spațiali. Are o varietate imensă de setări și poate fi personalizată după preferințe.
  Eventuri

  · Ultimate Battle Arena Seasons Prima rundă UBA a demarat pe 1 august. Acum, jucătorii pot concura în meciuri UBA pentru a deveni cei mai buni luptători de arenă de pe serverele lor. Cei mai buni 50 de jucători vor fi recompensați.

  · UBA Expo Două săptămâni pline de acțiune, precum noi misiuni și cutii bonus speciale, dar și de reduceri și oferte speciale în magazin, dedicate modelelor și designurilor de nave. De asemenea, în joc și-au refăcut apariția doi veterani: Designurile Defcom și Yamato sunt prezente în noi ediții, cu design clasic, dar cu echipamente noi.

  · Pachet bonusuri cu ocazia lansării 3D Actualizarea motorului 3D a fost marcată cu un pachet bonus pentru toți jucătorii noștri.
  Corecturi

  • Pagina web

  · Magazin

  • Formațiile de drone cu credite nu vor mai avea o pictogramă elite.
  • A fost posibil ca unii jucători să cumpere peste limita maximă de combustibil P.E.T. S-a corectat.

  · Licitație

  • În cazuri rare, intrarea din baza de date s-a defectat la licitație, astfel că jucătorul nu-și primea articolul. Acest lucru nu se va mai întâmpla, dar jucătorul va primi un mesaj de eroare dacă licitația nu a fost procesată corect.
  • Am corectat o eroare care făcea să primiți locuri de hangar gratuite pentru fiecare articol câștigat în timpul aceluiași termen de încheiere a licitației, cu condiția să fi câștigat cel puțin un model de navă.
  • A fost posibil ca un jucător care s-a supralicitat pe sine însuși, să nu primească înapoi prima ofertare. Acum, suma este retrasă o singură dată.

  · Clasament

  • Clasamentul UBA va fi de acum consecvent pe pagina web și în clientul din joc.
  • Conturile de administratori nu vor mai fi afișate în clasamentele UBA.

  · Realizări: După ce scriptul a fost pus în funcțiune pentru a acorda titlurile cuvenite conturilor afectate, afișarea blocată a progresului realizărilor a fost eliminată, iar progresul realizării nu mai este afișat eronat.

  · Selectarea serverului: Serverul MX are din nou steagul mexican.


  • Clientul de joc

  · Setări

  • Opțiunea de avertizare pentru nivel HP scăzut va afișa acum corect statusul salvat în meniul de setări.
  • Statusul ales pentru „Afișează notificări Battleray” se salvează acum și între sesiuni de joc.

  · UBA

  • Jucătorii s-au blocat în hărțile UBA. S-a implementat o soluție pentru a preveni acest lucru în viitor.
  • Dacă o competiție UBA a început recent, fereastra UBA din client afișa mesajul că nu există niciun sezon în desfășurare. S-a corectat, iar timpul rămas al sezonului va fi afișat corect de acum.
  • Sistemul de repartizare a fost revizuit pentru a preveni exploatările.
  · Exploatare onoare: Misiunea „Mențiune onorabilă” nu mai poate fi exploatată. Jucătorii vinovați de exploatări au fost identificați și pedepsiți.

  · Misiuni: Uneori, misiunile cu aceleași cerințe (de ex. ucide x nave Goliath) nu se actualizau corect când obiectivele misiunii erau îndeplinite (de ex. era distrus un Goliath). S-a corectat.

  · Poarta Epsilon: NPC-ul Ravanger a fost retușat - era verde, acum e albastru și nu mai arată ca un Hooligan.

  · Upgrade-uri Seprom: Upgrade-urile laser sunt acum mereu persistente.

  · Butonul „Magazin” din client va deschide acum magazinul de plată într-o altă fereastră.
  Îmbunătățiri:


  · Hangar: Prețurile pentru locurile de hangar au fost ajustate, de ex. al doilea și al treilea loc sunt acum disponibile pentru credite.
  Localizare


  · UBA: Titlurile de filă „Current” și „Seazon Winner” sunt acum traduse corect.

  · Cutii de pradă: Acum se afișează textul corect dacă ai obținut un plan pentru drona Apis sau Zeus din cutiile de pradă. (Doar TR și EN)

  · Realizări: Versiunea HU a „Legend” este în curs de clarificare.

  · Magazin

  • [DE] S-a actualizat descrierea pentru formația de drone Veteran.
  • [Toate] S-a actualizat descrierea pentru formația de drone X.
   Am implementat și alte corecturi tehnice și textuale, și o serie de alte îmbunătățiri.

  Toate cele bune,
  Echipa DarkOrbit
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.