Părţi poartă Lambda

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de ŃúĐóáŕéŔáú, 2 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Deci... trag la lambda de la (417.000 uridium) pana la (275.000) si nu o pot deschide si dau refresh la la pagina imi arata ca poarta e deschisa???!!! adica eu bag 150k uridium pentru o amarata de lambda?! si cu reducere la gg... trageam 1 gg cu 55 uri... e normal asa ceva???? asta e bataie de joc .... vr sa mi se dea jumatate din uridiumul bagat degeaba in poarta inapoi! nu este corect pentru o asemenea poarta sa bagi 3000 de gg deschid mai repede kuiper si lambda ca are 45 de bucatati bag dublu ? si cand imi trb 1 bucata dau refres si imi arata ca e deschisa ? vreau sa se verifice care e problema...

2. mobob

mobob User

sigur...imediat intru si verific....

Asta nu e problema pe care sa ti-o rezolve cineva pe forum...contacteaza suportul,doar ei te pot lamuri sau rezolva,daca e cazul...

3. la suport degeaba ca stiu ca nu o rezolv nimic

4. depinde cum tragi ;) , daca dau unca cate una asteapta mult si bine . Iti recomand cate 5 ,iar cand iti da multipicatorul folosestel imediat , dupa mine e o probabilitate de 30% sa iti dea asa , daca tragi una cate una dabia din 300 scoti 1:)

5. stiu cum sa trag la gg joc jocul de 4 ani de zile nu sunt jucator de ieri de alaltaieri si nu ai cum sa deschizi o poarta din 150k uri si una care trebuie sa ai ai la ea 45/45 imposibil si explica chestia am 44/45 si dau refresh fara sa trag 1 gg si imi apare dupa 45/45 ? asta este faza de luat de fraer dar nu sunt fraeru lor ei nu recunosc ca au buguri si se iau in gura cu jucatori ca ei nustiu ce ca nustiu ce ca iei is corect dar nu recunost ca iei au buguri si am 1001 de motive ca sunt buguri si ce sa intamplat mie e exat un bug asa ca eu imi vreau jum de uri baga inapoi pentru ca lam bagat degeaba am biftat odaa x2 si tot nu mia dat si da stiu ca poate sa dea componente alea pe care le ai dar deficeacare data cand am tras la gg nu mia dat la x2 componentele pe care leam avut si asta nu e corect vreau jumatate din uridiumul baga inapoi pentru ca nu este corect eu de unde scot uridiumul asta pentru ca cand un jucator greseseste vai doamne tu ai dat-o in balarii dar cand ei greseste ...vai doamne se mai intampla nu supeneti ca asta nu vi sa intamplat pentru ca nu joc de ieri de azi si stiu foarte bine admini care joaca si nu ma duc dus cu 1 cu 2

6. BOOOOS

BOOOOS User

Da daca ai 4 ani tre sa sti ca mai sunt si unele errori ale jocului , si la GG ii ca la loterie tre sa bagi sa iti dea nu poti lua cu 60 000 uridium o beta eu am bagat 1600 GG si tot nimic ce tre sa fac sa imi dea jumate de GG in apoi ? as vrea eu ... si in + ai uridium si GG ca stai 24 din 24 pe joc .. Asa ca se mai uita si la om poate ? :(

7. mobob

mobob User

::))
    se mai uita si la om....pai cum sa tragi mai frate atita amar de uridium in sec?
    MAI POVESTEAM EU MAI DEUNAZI TOT PE AICI PRIN FORUM,CA SINT MOMENTE CIND MATERIALIZATORUL SE "INFUNDA" SI REFUZA SA SCOATA O AMARITA DE BUCATA....
    pur si simplu,cind vezi ca ai tras citeva zeci de trageri in sec,te opresti...te duci,te speli pe ochi,mai vezi unb episod din serialul preferat,mai bei o cana de apa,mai aduni doua trei cutii bonus,si apoi revii la materializator.daca te incapatinezi sa dai clik dupa click pina termini uridiumul sau gg-urile,e deja o problema...se cheama incapatinare oarba.

PS
    scuze daca am fost prea ...acid...e de la bere....

Seth[RO] apreciază asta.
  8. relax

relax User

E na... si eu am bagat 40k uri pt ultima bucata la alfa si inca n-am luat-o. Nu ca n-ar da alte bucati sau multiplicatoare(beta, gamma)... ca sunt obisnuit cu asa ceva... dar parca e prea de tot cateodata.

9. mai cunosc eu un turuc ieftin la alfa beta si gamma , faci alfa dar nu o plaasezi dupa beta sau gamma , de multe ori gama e cea mai grea de facut ... , asta l-am desoperit pe parcurs.

10. relax

relax User

Asta e probabil o alta poveste, ma refeream strict la obtinearea unei bucati, mi se pare exagerata suma de energii necesara uneori. Iar eu, de obicei, activez fiecare poarta imediat dupa ce o deschid, astfel se aduna din nou bucati pt poarta deja deschisa, in timp ce schimb si pentru celelalte. Si da, se deschide cel mai greu deoarece necesita si cel mai mare numar de componente(gamma).

11. mie nu imi arata ca e deschisa de aia am tras dupa ce am dat refresh imi arata ca poarta e deschisa si inainte sa dau refresh aveam 44/45

12. Hermes

Hermes Guest

Probabil ai avut o problema locala cu browserul. Uridiumul consumat a fost transformat in munitie, bonuri de reparatie, xenomit, etc.