Parti apis

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de .-Dexter-., 22 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. .-Dexter-.

.-Dexter-. User

Sunt curios si eu .. prin ce mape pica mai multe parti din apis ... sau pe unde ar trebui sa dau cutiutele la eventul cu sansa dubla .... ?

Vreau sa stiu doar unde v-au picat mai multe ... si nu vreau raspunsuri " in orice mapa pica la fel " sau " Depinde de noroc" , doar vreau sa stiu prin ce mapa v-au picat mai multe?

2. torteto

torteto User

Prin mapa EIC 2-3 dar si PVP-urile si mai depinde si de noroc

3. .-Dexter-.

.-Dexter-. User

la eic in 2-3 daca esti eic sau daca esti inamic ?

4. torteto

torteto User

Daca esti inamic

5. .-Dexter-.

.-Dexter-. User

o sa incerc

6. torteto

torteto User

Mult noroc

7. Adriann

Adriann User

eu mereu am noroc pe 4-2 ca sa imi pice multe parti din apis sau 4-3

8. Silviu

Silviu User

Eu zic ca depinde de noroc, am luat parti de apis de pe multe harti, asa ca eu cred ca nu exista o harta care sa dea ceva in plus fata de alta, in pvp ai doar faptul ca nu te mai deranjeaza extraterestrii.

~~Dark~Star~~ apreciază asta.
  9. 5-1,5-2 la pirati

10. lucica

lucica User

ptr apis 4-3 unde am luat-o gata facuta,iar ptr zeus 5-2 din 50 cheite luam 4-5 parti zeus si chiar cate 1 lf4

11. dap ,daca ne luam, dupa players ,jucatorii noi ,gasesc parti m-ai molte,fie vorba de apis ,zeus ..si din 50 chei.,dac .era macar 1 parte .cate chei am bagat aveam ,n zeus nu dublura la apis:)..sa nu m-ai zicem de lf-4:D,x cum ,cine m-ai crede in noroc ,in zilele astea ,cred ,..viseaza cu ochii deschisi:rolleyes::cool:

Corina-ro apreciază asta.
  12. Corina-ro

Corina-ro User

Valdemar,norocul e putin teoretic,drona zeus costa 1,5 milioane uridium,e mult mai ieftin sa o cumperi direct decat sa achizitionezi bk.Foloseste 1000 de cheite si vezi cate parti zeus gasesti.

13. VιζĝΛX

VιζĝΛX User

Sfatul meu este ca cine are 45 parti apis inca sa nu o construiasca pana nu umple si zeus-ul deoarece daca ai 45 din 45 la apis nu mai primesti parti apis iar sansa se distribuie in gasirea altor iteme cum ar fi Zeus sau LF4

paria apreciază asta.
  14. Hunter`90

Hunter`90 User

Cu 1,5 milioane poti deschide porti.;)
    Asa ma aleg cu mult mai multa munitie si dupa finalizarea portilor obtin si cateva cheite mai mult sau mai putin norocoase.
    Din 25 chei( date de zeta), la ultimu event zeus, am luat o parte zeus la a 10-a cheita.

:) Pacat ca nu am pastrat restu de chei pentru sansa dubla la lf4.

15. torteto

torteto User

eu din 3 chei am lu-at 1 bucata la zeus

16. paria

paria User

ideea nu e rea, e chiar practică, însă nu se va împăca deloc bine cu dorinţa de nestăvilit a jucătorului de a-şi suplimenta în regim de urgenţă numărul de drone, asta fără a lua în calcul faptul că majoritatea covîrşitoare a utilizatorilor nu au răbdare să adune 45 de piese din cufere şi cheltuiesc cu frenezie ultimele rezerve de uridium pentru a-şi face cît mai repede un "selfie" cu nouă sau zece drone chiar de nu au suficiente lasere sau scuturi pentru a le echipa complet. ;):rolleyes:

17. Jurjstyle

Jurjstyle User

Pentru cineva care vrea sa gandeasca pt ,,viitor" de la inceput ar trebui sa bage pana nu are zeus doar la event zeus . De ce ? Pentru ca oricum faci apisul mai repede si cu lf4 nu prea conteaza sansa aia ,,dubla" la cat de mica e si depinde doar de noroc . Acum s-a ajuns sa se faca doar zeta / kappa cu palladiumul colectat iar cu uri booty-keys sau upgradeuri . Deja jocul e prea monoton .. stai pe zi cateva ore la palladium si din cand in cand deschizi o poarta si te rogi sa-ti dea havoc sau ceva bun ( hercules,lf4 ...) si apoi te duci si te rogi la booty-keys .

paria și Silviu apreciază asta.
  18. Silviu

Silviu User

@Jurjstyle: Ai foarte mare dreptate, nici evenimentele speciale nu mai sunt ceea ce erau odata, jocul a intrat intr-o rutina foarte neplacuta.

~~Dark~Star~~ apreciază asta.