Palladium

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de RazvanTare, 6 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord?

1. Da

12 vot(uri)
    42,9%
  2. Nu

8 vot(uri)
    28,6%
  3. Unii vor lua palladium prea usor

2 vot(uri)
    7,1%
  4. Nu ar ajuta asta pe nimeni

6 vot(uri)
    21,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. asemenea, va fi ultima postare si la mine pe acest subiect, nu isi are rostul si subiectul nu a fost prelungit din cauza mea (eu doar mi-am spus parerea la un moment dat, dupa ai intervenit tu si ai divagat putin de la subiect), tu ai binevoit sa intri in polemici cu mine si sa devii si putin acid, te rog spune-mi cat culegi tu impreuna cu petul intr-o ora, pe timp de event in PVP, avand si punctele la registru puse pe noroc1,2 si tractor2, duplicator si 10proto pe pet? (dar nu plimbat pe harta, cules cutie dupa cutie)
    PS: incearca cu pusatul sau spearheadul si pt. o viteza mai buna de colectare a ta si a petului incearca si formatia pt. drone roata;) si dupa daca binevoiesti, imi poti da un raspuns civilizat (apropo mai conteaza si harta companiei pe care culegi, tot timpul compania din top primeste un anumit bonus), pt. a verifica acest lucru poti sa consulti hall of fame si darkwiki.

2. mobob

mobob User

pai in timpul majoritatii eventurilor NU culeg in pvp-uri....

motivul e ca in timpul marii majoritati a eventurilor ,cutiile bonus speciale NU se gasesc si in pvp-uri.

presupun ca acele cifre pe care le vehiculezi sint obtinute nu prin experienta personala,ci matematic...dar matematica nu merge mereu.
    un alt aspect,este ca e nepractic sa folosesti 10 protocoale de recuperare...pare frumos...pe hirtie.
    in realitate insa,un pet cu 10 protocoale de recuperare va sta literalmente lipit de nava...in atare conditie,NU poti culege si cu nava,deoarece petul pur si simplu va veni val virtej gramada pe nava sa ia acea cutie pe care dai tu clik...pentru a putea sa culegi si cu nava,trebuie sa ii lungesti "lesa"...adica sa atasezi ceva mai mult de doua protocoale de radar.eu folosesc 5 protocoale de radar si 7 de recuperare...cite-odata,si 6 cu 6,cind sint in pvp si sint multe puncte rosii in jur,pentru a putea tine nava in miscare permaneta sa ma mentin la distanta de ele.

deci ca sa iti raspund la intrebare...personal,colectez o IN MEDIE 9 k uri si 70-80 gg-uri pe ora,in harti normale,in timpul eventurilor care contin cutii bonus speciale.
    plus ca sa nu uitam ca nu sintem roboti....mai bem si o cana cu apa,mai si mergem la baie,la o tigara,la masa,etc....asa incit nici ora nu e chiar...ora..::))

Modificat ultima dată: 9 Iun 2016
  3. omule omule, tot ca sa fie ca tine..:)? acele cifre vehiculate de mine sunt intr-adevar, cifre din PVP (ca doar de el vorbeam, exemplul este specificat ca este dat din el, ca doar nu culege nimeni 15k uri/h din hartile normale?:confused: dar cum vrei tu sa te pui Gica Contra..), pe timp de event (ca acum nu se mai baga eventuri in PVP, nu inseamna ca acele cifre nu sunt reale sau ca nu au fost sau ca nu vor fi?) si te asigur eu ca sunt obtinute prin experienta proprie (ca daca puneam pe hartie si faceam matematic, cum spui tu, puneam 12, nu 10, ca da si mai bine..:p?), experienta care se pare ca tie iti lipseste atata timp cat imi spui mie ca 2 radare sunt putine si ca vine petul peste tine:eek:, oare daca pui 12 protocoale de recuperare ce se intampla?:Ddaca culegi cu altceva in afara de spear sau pusat (ca nu aveti timp de reactie nici unul), te cred..:rolleyes: dar altfel.. si o ora daca vrei sa fie ora, o poti face sa fie ora, asta daca vrei sa faci un test, sa sti ce iti este mai rentabil (sa sti daca pe viitor mai arunci cu cardul sau te bucuri de joc free), palla sau cutii, iti faci toate treburile inainte, mergi si te partii si dupa o ora incremenesti acolo, ca sa iti vezi interesul, daca il ai (ala de profesionist, la care faceai referire ceva mai sus, atat de profesionist in cat nu poti si nu ai putut sa stai o ora sa testezi, verifici, compari si dupa vi si te contrazici cu mine, afirmand ca esti profesionist, pai in ce esti si cum esti daca tu te contrazici singur, ori esti profesionist, ori ,,nu suntem roboti si nu putem sa stam o ora fara sa ne miscam,,?).

Modificat ultima dată: 10 Iun 2016
  4. mobob

mobob User

::))
    nu te supara,dar la ce imi foloseste sa fac un astfel de test ? pot culege in aceste conditii in mod constant? ?

aici de fapt nu ne intelegem noi.
    tu imi spui cit poti sa aduni in conditii mai mult sau mai putin ideale,pe o perioada definita de timp,in care poti sa te concentrezi maxim sa scoti maxim de randament.....
    eu iti spun cit poti sa aduni ca o medie calculata la un interval mai mare de timp (sa zicem o saptamana,ca atit dureaza un duplicator.)

si fiindca tot continui cu intepaturile,hai sa replic si aici...
    daca vrei sa iti faci socotelile,sa vezi cum dai sau nu cu cardul,tocmai aici trebuie sa vezi efectiv,respectiv cit scoti in mod practic cu respectivul duplicator in intervalul cit este activ,nu cit ai putea sa scoti din el in conditii ideale.

::)) si doi....
    eu te-am creditat totusi cu suficient discernamint ca nici macar sa nu iei in calcul 12 protocoale de recuperare si 0 protocoale de radar.....
    am spus doar ca doua sint insuficiente...

si trei...
    evident ca folosesc spearhead sau pusat,si la fel de evident folosesc roata...ba mai mult,de obicei am grija sa fie si bara de nanococa plina...

::)) si gata...acum chiar ca am incheiat postarile pe subiect.

Modificat ultima dată: 10 Iun 2016
  5. ok, te inteleg si te cred!:) nu zic ca nu ai dreptate ,,eu iti spun cit poti sa aduni ca o medie calculata la un interval mai mare de timp (sa zicem o saptamana,ca atit dureaza un duplicator.),, dar cum noi ne-am tot contrazis pe faptul ca acel ,,minim si maxim,, nu ar fi posibil, de aici vin si explicatiile mele, ca acel maxim nu este posibil/disponibil mai tot timpul, acest lucru nu il face ireal?! si ,,dar la ce imi foloseste sa fac un astfel de test ?,, iti foloseste pt. a sti unde si ce iti este mai rentabil» palla sau cutii, ca este de 3x in mod constant si ca la un moment dat poate ajunge si la acel 4x» simplu, nu? si eu cred ca mai degraba poti sa iti faci un calcul dupa o ora de cules palla sau cutii, decat intr-o saptamana (ca sa il poti face timp de o saptamana cat tine duplicatorul, ar trebui sa stai un numar fix de ore zilnic, asta pt. a sti cat scoti si saptamana urmatoare, dar cum tu afirmi ca nu poti sa stai nici macar o ora.. asa intr-o ora de alerta in PVP sau hartile normale si palla, iti poti face o idee, un calcul, cam cat culegi sa zicem dupa timp de 7 zile, a cate 6,8,10..h/zi?) ne-am fi putut intelege de la inceput daca gandeai la fel ca mai sus, fara alte floricele, doar pt. a ne intepa in ghimpi! Spor si bafta pe mai departe!
    P.S: nu ne-am nascut cunoscatori si nu este o rusine sa o recunoastem..;) eu si acum dupa atatia ani aflu lucruri noi si cum jocul se dezvolta..

6. Am votat NU, puneti mana si culegeti si nu mai tot inventati teme aiurea doar ca sa va fie voua mai usor.

7. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.