Palladium

Discussion in 'Actualizări și idei' started by RazvanTare, Jun 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Sunteti de acord?

1. Da

12 vote(s)
    42.9%
  2. Nu

8 vote(s)
    28.6%
  3. Unii vor lua palladium prea usor

2 vote(s)
    7.1%
  4. Nu ar ajuta asta pe nimeni

6 vote(s)
    21.4%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RazvanTare

RazvanTare User

Propun generarea automata de palladium,deoarece cateodata sunt foarte putini jucatori pe 5-3 si trebuie sa mergi juma de zona cu palla ca sa gasesti 10...si daca se va genera automat ar fi mai bine.Generarea ar trebui intr-o anumita masura,nu sa fie 2 playeri in 5-3 si aia in jumate de ora sa faca 5000 palladium.(exagerez)
    Avantaje jucator: palladium-ul nu se va mai gasi asa greu cand nu va fi nimeni on
    Dezavantaje jucator:Cu acest update toti vor veni in 5-3 si va fi cam ca o harta de pvp
    Avantaje dezvoltator:Jucatorii vor sta on si la ore tarzii cand nu sta nimeni sa joace DO sa colecteze palladium
    Dezavantaje dezvoltator:Nu prea vad

Last edited: Jun 6, 2016
    sarbul007 likes this.
  2. mobob

mobob User

::))
    nu stiu pe ce server joci tu,de zici ca sint putini jucatori in 5.3 si nu e destul paladium...probabil e unul din acele servere sever depopulate.....pentru ca pe serverele "normale",e mereu activitate in 5.3.
    Dar cum bp are in vizor ,mai devreme sau mai tirziu ,sa uneasca unele servere,acea situatie mentionata de tine va disparea.....

3. RazvanTare

RazvanTare User

am zis cateodata care inseamna foarte rar

4. pai daca se intampla foarte rar la ce-ti mai trebuie inca o implementate care nu-si are rostul...

wader likes this.
  5. Cehn

Cehn User

1. Ajuta-ma te rog: ce-i aia "generarea automata"? Acum se generează manual sau cum?
    2. Tu știi ce face Modulul Locator Resurse (G-LR1)? Tu crezi ca ar fi un avantaj pt dezvoltator sa nu cumperi acest modul + cât mai multe Protocoale Radar?

Pentru informarea ta și resursele si cutiile bonus se generează pe o harta in mod proporțional cu numărul jucătorilor activi acolo. Firește nu este singurul parametru dar acesta este cel evident.

Last edited: Jun 7, 2016
  6. RazvanTare

RazvanTare User

1.Generarea automata inseamna sa se genereze in unele locuri palladium unde nu sunt jucatori in zona aceea de palladium

2.Am acel protocol,dar eu nici macar nu apuc sa ajung unde arata ca schimba locatia deoarece altii deja au colectat in acel loc pana sa ajung eu

7. mobob

mobob User

deja incepi sa te contrazici...ori sint ,ori nu sint jucatori pe 5.3....
    da eu am alta propunere...ce-ar fi sa t-i se umple automat magazia navei cu paladium la fiecare doua ore,cind nava este in baza din 5.3?
    asta ca sa nu te mai chinui deloc cu adunatul....:p

8. BOOOOS

BOOOOS User

voi paladium culegeti dc mai bn bagati 5 euro si faceti cutiute 3 saptamani cu dubloru , eu de parere sunt sa scoateti paladiumu si ar fi mai multi jucatori pe harti si mai multi bani bagati in dupiplicatoare si rabat .. nu ?:)

9. RazvanTare

RazvanTare User

jos palladium = jos joc
    Nimeni nu va mai juca daca nu ar mai fi palladium!

10. mobob

mobob User

paladiumul e "mierea" acestui joc...toti sint atrasi de cimpul ala...unii sa culeaga,altii sa ii culeaga pe cei care culeg.....:p

Lance`Demon and crod like this.
  11. esti sigur?:eek::rolleyes: iti garantez eu ca pe orice server, la orice ora, in orice companie este de cel putin 10x mai multa lume la cutiute si asta este simplu de inteles de ce.. 200ee faci din palla in 1-2h, iar in acelas timp faci in pvp din cutiute in jur de 10-20k uridium si 100-200ee (depinde daca culege doar petul sau si nava). Eu sincer as propune scoaterea palladiumului.. din motivele mentionate mai sus + ca ar fi mai multa lume pe harti.

12. are dreptate razvan,pe globala 2 ,cand nu sunt butii la paladium,putinii playeri ce isi permit sa stea noaptea la adunat,nu prea gasesc paladium.

13. mobob

mobob User

ce nu reiese din postarea ta este...duplicatorul...

adica da,culesul de cutiute tinde sa fie cel putin la fel de profitabil ca si paladiumul,in conditiile unei securitati mult mai bune ( in sensul ca ai mult mai multe sanse de supravietuire la cules de cutiute decit la cules de paldium),DAR asta numai in contextul in care folosesti duplicator de cutii bonus,si ai ceva puncte la registru puse pe imbunatatirea randamentului,plus ceva protocoale la pet (sa speram ca le vor da drumu si la alea sa functioneze cindva).
    altminteri nu.

14. Degeaba va obositi cand jocul se duce .... (eu as fii deacord cu transferul catre alt server , cu tot echipamentul ) , asta ar putea imbunatati jocul

15. am crezut ca este de la sine inteles.. acesta este singurul sacrificiu, duplicatorul, dar daca vrei sa ai randament de 3, 4x fata de palla, il faci.. daca te axezi pe cutiute si renunti la palla, pt. un randament maxim trebuie sa umbli si putin la registru, sa pui puncte pe noroc 1, 2 si tractor 2, vro 10 proto la pet si spor!;)

Last edited: Jun 8, 2016
  16. mobob

mobob User

::)) crede-ma,nu e necesar sa imi explici cum e cu cutiutele,sint profesionist in domeniu...
    dar randamentul nu e asa mare.e ceva mai mare decit la paladium,dar in nici un caz de 3-4 ori
    oricum,pentru cei care nu vor sau nu isi permit sa cumpere duplicator,paladiumul ramine cea mai buna optiune.

17. profesionist in ce domeniu, in care mai exact, in palla sau cutiute, ca daca ai fi in cutiute ai sti cu siguranta ca acel 3, 4 x mai mult decat la palla este foarte real, acesta fiind si motivul pt. care mai tot timpul, in orice companie, pe orice server este de cel putin 10x mai multa lume la cutiutze, randamentul acesta este testat si de mine (nu vorbesc doar pt. a ma afla in treaba), iar daca ai fi in ambele ai sti ca..
    pt. 200ee ai nevoie de 3000palla = 2h de cules
    in aceste 2h culeg in pvp minim 30k uri si 200ee.. undeva pe la 15k uri si 100ee/h (dar asta cand merg si protocoalele)
    30k uri = 300ee+200= 500ee«»in comparatie cu 200ee la palla.. deci nu o fi de 4x mai mult, dar de 3x tot este? si sa nu mai vorbim pe timp de event, cand recompensele din cutii cresc si ca mai primesti si altceva in afara de ee..
    Nu zic ca nu ai dreptate in faptul ca palla ramane cea mai buna optiune pt. cei care nu au sau nu vor sa investeasca bani in joc, dar fiecare cu alegerea lui.. si eu am crescut cu palla pana am aflat de cutiutze, duplicator, puncte la registru si proto.

18. mobob

mobob User

minti.....
    15 k uri la ora NU pot fi scosi in mod constant...poate,cite-odata...daca ai fi cu adevarat culegator ai sti ca proportia de uridium din cutii variaza...si variaza sever.
    adica,sa ma fac bine inteles,vorbesti ca sa te afli in treaba.
    nu poti echivala un virf de productie obtinut puctual cu productia medie,calculata la intervale mari de timp.
    in ce priveste energiile,100 de gg-uri la ora se pot obtine strict in timpul eventurilor ,si NU in pvp-uri,decit daca sint cutii de event si acolo...ori asta se intimpla extrem de rar.
    asa incit repet...nu e cazul sa transformi un experiment de o ora intr-o regula pe termen lung.

johny25812 likes this.
  19. cred ca daca cineva vorbeste aici doar pt. a se afla in treaba:rolleyes:, tu esti acela, ia cauta in mesajul meu, mai sus si vezi daca gasesti undeva cuvantul ,,minim,, si ,, undeva pe la,,:p? acela era un calcul minim (intre minim si maxim, cred ca exista o marja?:eek:), daca tu ai fi fost un asa ,,profesionist,,:cool: cum te declari mai sus, ai fi stiut aceste lucruri.. cat culegi la palla, cat din cutii, minim, maxim, care este diferenta intre palla si cutii, cat doar cu petul, cat si cu nava.. dar se pare ca tu nu ai ce face si iti place doar sa nasti polemici, din ce motiv si de unde pana unde..? ma faci mincinos de parca am fi tovarasi de bere si poate sunt mai in varsta ca taica-tu, nu cred ca ai tocmai o gandire ok, daca nu esti de acord cu cineva exprimate intr-un mod corect, fara a deranja si a deveni irascibil, doar pt. ca nu suntem pe aceias lungime de unda, asta naste stres si stresul nu face bine..;)mai ales daca esti in crestere:) si ,,15 k uri la ora NU pot fi scosi in mod constant,, nu, nu pot, pt. ca eu am spus ca acei 15 k uri /h ar fi minim..maxim poti ajunge pe la 20k uri/h (daca este event) pt ca aici ai nimerit..,,proportia de uridium din cutii variaza,,, iti pot confirma foarte multi ce spun eu, daca mergeau protocoalele, faceam un video ca sa te convingi si sa te calmezi. Diferenta intre palla si cutii a fost si este de cel putin 3x, daca este si event aceasta ajunge pana la 4x, nu ma poti contrazice pt. ca am testat si nu doar o data, pt. ca am vrea cu totii sa culegem palla moca, in loc de cutii.. adunat acel duplicator, saptamana de saptamana, ajunge ap. la 100 de euro/an, deci am avut motive sa testez, iar motivul pt. care am ramas totusi la cutii este cel de mai sus.(3x,4x)

20. mobob

mobob User

15 k uridium ar fi MINIM ?

e ultima mea postare pe subiectul asta,pentru ca totusi,se pare ca traim pe planete diferite,si a prelungi o controversa in care deja ai inceput sa implici arborele genealogic ar fi complet deplasat
    DECI,ITI DORESC SUCCES IN RECOLTAREA CELOR 15-20 K DE URI PE ORA PE MAI DEPARTE!

asta,bineinteles ,cind ,si daca se va rezolva problema cu protocoalele.

wader and .miki70.[WΔR™] like this.
Thread Status:
Not open for further replies.