paladium..

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de player.one, 9 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. player.one

player.one User

am gasit si eu niste misiuni gen"colecteaza x paladium".BUN! M am apucat de treaba le am rezolvat(cu tot ce mai era pe acolo...!) si ca sa vezi,acum nu mai reusesc sa mai scap de niste resturi de paladium(gen 5),carora ,orice le as face(colectare de inca 15,vanzare dupa aia de 20,delogare relogare, timp pierdut pe aiurea sa colectez diferenta,sa le vand iarasi...Mi s a acrit de tot felul de scapari ale "stafului" tehnic care ,cu orice event nou implementat,aduce inapoi probleme vechi...Concret,poate sa mi spuna cineva cum scap de resturile alea din magazie,altfel decat prin metodele"clasice"???(adica alea "conforme" ?)

2. relax

relax User

Resturi in magazie ? Aduna 15 palladium- respectiv un multiplu de-al lui 15(valoare), schimba materia in 5-2, vinde si celelalte resurse pe care le ai in magazie si aceasta va reveni la valoarea ei, 0. Nu stiu ce te incurca pe tine dar de cand s-a inventat acest palladium, 15palladium=1energie extra. La ce scapari te referi ? Metode clasice ? Cred ca singura metoda este cea expusa de mine(si sper ca nu ma insel + ca am inteles la ce te referi). Spor la joc.

3. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Cred ca ti-ai dat seama singur ca ce ai scris mai sus e... Matematica asta da dureri de cap multora. Evident ca daca ai 5 si mai aduni 15(care se transforma in o energie) o sa ramai in continuare cu 5... Sper ca ti-ai rezolvat problema.

Tema inchisa.

-M4fyotu- apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.