Pagina Principală - Probleme tehnice

Discuție în 'Probleme generale' creată de Seth[RO], 1 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

dacă-ţi lipsec din sold ăia 38 de milioane cu care ai licitat înseamnă că ai cîştigat laserul.

2. salut cat dureaza aceasta probl zile saptamani luni? ms

3. Δle✗

Δle✗ User

Dai Home,si apoi la logbook,ar trebui sa scrie daca l-ai castigat.

4. Eu nu va inteleg dece mai faceti atatea raportari daca un Admin a zis ca se va remedia problemele va dati seama ca nu suntem doar 100 de jucatori cu aceasta problema sunt 86 milioane de jucatori/conturi,daca am sta toti sa raportam problema care este va pica tot servaru si am face un spam foarte mare

5. Sardaukar

Sardaukar User

HERMES, azii fiind sambata, poti sa ne spui daca cei de la tehnic au program de lucru? :D

Matrix*Lf3 apreciază asta.
  6. rachete ECO-10 nu pot cumpara,nave nu pot nici deatat nici la licitatie nu pot s dau mai jos...nimic. Faceti CEVA!!!

7. salut luti va rog eu masuri ce naiba o avea de nu mege sa dau gg sau sa intru la echipamente ce naiba nu puteti sa faceti ceva CU JOCU

8. raptor99

raptor99 User

pagina principala nu functioneaza. nu se pot repara dronele nu se poate cumpara sau licita iar in harta 5.3 se pierde scutul fara sa fi lovit

9. Salut! Nu merge pagina principala deloc. Nu merge sa cumperi combustibil la P.E.T, sa intrii pe pagina de la GalaxyGates, sau sa intrii la echipament...Daca cineva n-are combustibil la P.E.T...Poate cineva n-are configurile care trebuie si nu le poate schimba...Multumesc!;)

10. Pe eg6 intampinam aceiasi situatie. Nu merge pagina cu echipamentul, gg, nu putem vizualiza eventurile de pe pagina principala, tabul "ultima saptamana" la top nu poate fi accesat si nu merge sa cumperi nimic, de la combustibil la orice alt modul/protocol pet, arme sau extras. Cu alte cuvinte, nu merge shop-ul si am observat ca nu pot vizualiza la skylab in cat timp imi vine transportul.

Mancu[TUA] apreciază asta.
  11. Aveti rabdare si totul se va rezolva, degeaba cereti suportului roman sa rezolve problema pentru ca nu au cum ci doar sa sesizeze aceasta problema! Iar daca va faceti griji de combustibil la PET aveti la Extras un CPU de cumparare combustibil automat pentru PET! ^ ^

12. Pierd droneleee faceti ceva asta o patesc 86 milioane jucatori/conturi

13. La pagina principala nu pot sa intru in echipament sa-mi fac configuratiile sau sa-mi pun cpu-uri . Rog remediati aceasta problema, Daca cineva isi pierde dronele din aceasta vina le dati dronele inapoi??
    Acest joc la fiecare restart apar numai fenomene ciudate , in loc sa remediati mai rau stricati. Bv. felicitari

HaDySeE**, Deni♥sweet♥xxx și Ronicut apreciază asta.
  14. (-baubau-)

(-baubau-) User

am aceiasi problema de dimineata ...

15. chiradal

chiradal User

Daca iti dau uridium , mi-l cumperi tu? . Apoi sa-mi echipezi nava cu el.

16. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Asa cum s-a anuntat anterior, situatia este cunoscuta departamentului tehnic. Asteptam numai rezolvarea acestor probleme. Iar insistentele nu vor grabi rezolvarea.

17. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Problema este cunoscuta deja departamentului tehnic, si speram sa fie rezolvata cat mai curand posibil.

torteto apreciază asta.
  18. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Problema este cunoscuta deja departamentului tehnic, si speram sa fie rezolvata cat mai curand posibil.

maciucar și bosulica apreciază asta.
  19. nu stiu ce sa fac.la galaxii imi apare ecranul negru nu incarca nu descarca,iar la extras nu pot cumpara nimic.aceiasi problema...ecran negru.va rog ajutatima.multumesc anticipat

20. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Vezi ca s-a raspuns deja pe acelasi subiect.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.