Pagina nu se incarca ! Javascript !

Discuție în 'Probleme generale' creată de drdistractie123, 6 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut ! Vreau si eu sa ma conectez pe serverul darkorbit.ro iar cand dau imi zice ceva de genul xjcore java script not found ! si imi apare imaginea alba ! De ce ?

2. DonVioJr

DonVioJr User

3. Hermes

Hermes Guest

Faceti update la ultima varianta de Java. Pentru cei cu Windows XP ultima varianta de Java (8) nu va avea toate functiile active.

4. Am facut update la java , flash player , windows si tot eroarea aia imi apare ! Ce sa fac ?

5. Hermes

Hermes Guest

Nu ai specificat ce sistem de operare ai (versiune, 32/64 etc). Dupa cum observi nu sunt alte postari cu aceasta problema, deci nu apartine de server , ci este ceva local si tine de setarile PC-lui tau.

6. crod

crod User

win7/32 ,pe doua pc-uri aceasi eroare la oricare meniu (hangar,clan etc.)

Am şters cookie tot a apărut ,s-a rezolvat după ce am şters : c://users/"john"/appdata/local/temp

7. DonVioJr

DonVioJr User

si la mine la fel pe windows xp sp3

8. lizoiul

lizoiul User

Daca nu exista alte postari pe aceasta tema nu inseamna neaparat ca e o problema locala. Si eu am patit chestia asta cu java de cateva ori si pe pc si pe laptop si chiar intr-un internet-caffe.

9. beredanutz

beredanutz User

aceeasi eroare am avut-o si eu, win 7 64b, si pe chrome si pe firefox, chiar daca am sters cache, am reusit sa intru pe joc pe internet explorer

10. Hermes

Hermes Guest

Sunt probleme ce tin de PC-urile de pe care se incearca logarea. Tinerea setarilor la zi si gestionarea acestora nu sunt de competenta BP.

11. cocopoc

cocopoc User

Hermes nu stiu ce spui acolo de calculatoare, dar aceasta problema o are toata lumea , tot clanu etc, nu toti au calculatoarele defecte, sa fim seriosi, problema e din alta parte, am instalat si reinstalat ultima versiune de java etc, numai astazi pe ts am auzit cel putin 10 oameni vorbind de problema asta, nu o fii de la voi o fii de la java dar de la noi nu e sigur, era la unu doi dar nu la 15, nu stiu ce sa zic dar de 3 zile incoa continua problema, exact ca in poza colegului de mai sus

Modificat ultima dată: 27 Feb 2015
  12. styv86

styv86 User

Eu nu am probleme, doar ieri au fost probleme de server, sunetul se adude naspa si scutul cand creste cand scade si viteza la fel, in rest e kool dar sunt problemute cam mici la mine, am auzit si eu pe unii ca functioneaza cam greu DO, EU SUNT MULTUMIT CAM 90% de starea do, toate cele bune jucatori.

13. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Problema erorii Javascript a fost rezolvata in cursul zilei de ieri. Daca mai sunt jucatori care primesc acea eroare, va rugam sa faceti un printscreen la eroare, sa curatati cache si sa faceti un traceroute catre adresa serverului pe care jucati, dupa care sa postati in forum toate astea.

Va multumim.

14. Cum e luni şi nimeni nu a mai revenit....

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.