Pachetele mele

Discuție în 'Probleme generale' creată de špïη†εςα†⊕ruL, 9 Dec 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut. De curând am deschis pagina cu Abonamentele mele să văd cât mai am până expiră premium-ul și am apăsat pe ”Șterge informațiile personale de plată și anulează pachetele active.”
    Apoi mi-a apărut la status (activ/anulat) asta înseamnă că o să-mi dispară premiumul și duplicatorul pe care îl aveam activ? am făcut un printscreen și am pus poza aici să vedeți
    http://prntscr.com/hl4fc1

2. CapoHrx

CapoHrx User

Nu dispare , doar ai anulat abonarea saptamanala/lunara la respectivul pachet. Cand expira va trebui sa-l selectezi din nou manual pentru achizitionare. Daca e activ atunci se achizitioneaza automat.

3. lala92

lala92 User

vor fi active pana in ziua specificata...daca nu dadeai stergege, se reactivau automat...acum dupa data specificata, daca vrei sa le mai ai, trebuie sa le cumperi din nou...

4. Cehn

Cehn User

e mai bine cum ai făcut...altfel iți goleau cardul fara sa te mai intrebe...dupa cateva luni uiti de premium de ex. si ajungi sa ceri extras de cont pe la banca...nu te costa nimic daca le reinnoiesti la expirarea lor

crod apreciază asta.
  5. Mulțumesc pentru ajutor. Am obținut informațiile necesare, se poate închide tema.

6. True5.1

True5.1 Guest

La cerere,

Tema inchisa !

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.