Pachet premium achizitionat prin SMS

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de **İEDÜ**, 21 Feb 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

Am si eu urmatoarea nelamurire:
    De ce unii utilizatori pot achizitiona pachetul premium prin SMS si altii nu ?

2. Este vorba de posibilitatea celorlalţi de a achiziţiona pachetul premium prin SMS în cadrul unor oferte personalizate?

Ceilalţi utilizatori la care faceţi referire, joacă acest joc de pe teritoriul României iar achiziţiile lor sunt făcute cu instrumente de plată de pe teritoriul României?

Dvs. jucaţi şi efectuaţi plăţi de pe teritoriul României?

Cunoaşteţi ACESTE anunţuri?

3. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

Joc din Romania si plata o fac tot din Romania ,ceilalti tot din Romania joaca .
    Practic inainte cand expira pachetul premium aparea oferta aia cu 66% reducere ,apasam click acolo si puteam cumpara premium prin SMS.Dupa o cearta cu cineva pe chatul de joc am primit o suspendare de 3 zile pe contul de joc fara sa stiu de ce ,iar dupa expirarea suspendarii am realizat ca nu mai pot achizitiona premium prin SMS.Am scris la suport cei de acolo mi au raspuns spre surprinderea mea ca eu nu am achizitionat niciodata premium prin SMS.Adica cineva mi a sters toate datele de pe cont .Eu am toate e-mailurile de confirmare a platii in care se precizeaza clar metoda de plata folosita .
    Astept un raspuns

4. se poate ca sa fi fost o greseala a sistemului care sa remediat .din romania nu poti sa achizitionezi premium prin sms

5. Ofertele personalizate ies din discuţie, acestea fiind acordate în mod aleatoriu de către dezvoltatorul jocului, în funcţie de anumite criterii.

De asemenea, la un moment dat s-a efectuat o schimbare în ceea ce priveşte metodele de plată destinate României (vezi anunţ), râmânând disponibil ca plată prin SMS doar pachetul de uridium în valoare de 6 EUR.

Suspendarea pe chat nu are legătură cu tranzacţiile efectuate între utilizatori şi BP.

Restul problemelor le puteţi lămuri exclusiv cu suportul plăţi.

Intervenţie corectă, mulţumesc!

6. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

cum nu poti daca eu am platit prin SMS: ia priveste aici domnule Motan si domnule Corosive:
    Re: [Ticket#2016013037016498] RE: Formular de contact

Saturday, January 30, 2016 8:33 PM
    Mark as Unread
    From:
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    To:
    "Bigpoint Customer Service" <customercontact@customerservice-bigpoint.com>
    Full HeadersPrintable View
    >>MOD Edit: Corespondenţa purtată cu suportul jocului este confidenţială!!<<
    >>MOD Edit: Nu publicaţi date personale!!<<
    pic2.jpg

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Feb 2017
  7. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

aici aveti si opusul la ce spuneti voi adica nu se poate cumpara premium prin SMS din ROMANIA
    >>MOD Edit: Nu publicaţi date personale!!!<<

pic1.jpg

asa ca .........

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Feb 2017
  8. mobob

mobob User

loool....
    poza aia e de la o achizitie din luna a 7-a 2015.....intre timp,multa apa a curs pe girla.

9. ...iar captura ecran din ianuarie 2016! :) ...aşa că... :rolleyes:

10. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

dar suportul a zis ca niciodata nu am achizitionat premium prin sms pe acest cont de joc ,asa ca anul nu are treaba in discutia asta
    se poate inchide tema
    multumesc

11. Întrebarea dvs. în această temă, era cu totul alta:

Vă lămuriţi dvs. cu suportul ce anume aţi cumpărat şi când!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.