Pachet Bonus

Discuție în 'Probleme generale' creată de dady77-7, 23 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. dady77-7

dady77-7 User

Salutare,unde este : vom credita un mic pachet bonus tuturor celor care se vor conecta la contul de joc între 23 decembrie, ora 0:00 și 30 decembrie, ora 23:59 (ore locale ale serverului de joc).????? Eu unul nu am primit NIMIC ???

Pachetul conține 60 Scrap, 100 Mucosum, 40 Plasmidă, 2 Prismatium, amplificatorele de daune B-02 și scut B-02 (+25% puncte scut, +10% puncte scut pentru navele amice aflate în apropiere, 10 ore de joc efectiv).

2. Bismut

Bismut User

Era de asteptat sa existe o problema si in asta dar serios..."pachet bonus", cred ca ne-am putea lipsi de el.
    In ultimele luni toate anunturile au fost doar vorbe care nu si-au gasit rostul.

3. Deocamdată, nu este! Situaţia este cunoscută şi a fost comunicată către echipa tehnică.

4. INVICTUS

INVICTUS User

Pff ,iar eroare,pachet bonus nu ,demaner cu cutii personalizate nu.Prea multa lauda din partea DO :(

5. Compensarea a fost creditată. Reautentificaţi-vă pe contul de joc pt. a putea beneficia de ea.

6. Multumim mult pentru cadou :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.