P.E.T.

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de =ghyorkyy=, 9 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. =ghyorkyy=

=ghyorkyy= User

Salut,
    Am o intrebare la shop/p.e.t./module se gaseste G_REP1(modul de reparare) care tine 120 de secunde,eu vreau sa stiu unde ma uit ca sa vad cate secunde au mai ramas pana se epuizeaza modulul?
    Daca poate sa-mi raspunda si mie cineva,multumesc anticipat

2. crod

crod User

3. Deţineţi şi utilizaţi frecvent modulul Kamikaze? În caz că răspunsul este afirmativ, atunci ar trebui să vă gândiţi mult mai bine în ce scop vă doriţi achiziţionarea unui modul de reparare.

Odată activat modulul de reparare, veţi observa doar incrementarea HP-ului la P.E.T. nu şi durata în secunde a acţiunii de reparare.

pic1.jpg

Modulul reparare G-REP1 nivel 1 a restaurat complet HP-ul P.E.T.-ului (P.E.T. nivel 11 / 100.000 HP), înainte ca timpul de reparare să fi expirat:

2.000 HP / sec. => 48 sec. x 2.000 HP = 96.000 HP (5.000 HP este valoarea de la care începe repararea)

Modificat ultima dată: 9 Feb 2016