P.E.T

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ##Ðüмץтяα§[*RO*], 20 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Buna ziua as vrea sa stiu cum e posibil ca un pet de lvl mai mic ca al meu si detinatorul la fel mai slab mai slab si mic jucator sami culeaga paladiumul de pe petul meu ?
   

 2. Salut....poate acel jucator''' are protocoale radar de lvl 2,3 si protocol de colectare lvl 2,3 si poate tu ai putin lag ceea ce iti da impresia ca el aduna/culege mai repede....sa incerci ( parerea mea) sa nu stai unde e aglomerat si sa iti mai dai un refresh la browser din cand in cand ....Bafta
   
 3. SILUR0

  SILUR0 User

  PET-ul de nivel mai mic.pina in nivel 12, colecteaza mai rapid decit cel de lvl. 15
  chiar daca admini nu recunosc,asta este situatia reala la paladium.
  am studiat zile in sir aceasta problema.
   
 4. oare nu este o cale de rezolvare pentru aceasta problema ca un pet de lvl max sa adune mai bine ca celelalte nu invers :( ?
   
 5. Toate avantajele si dezavantajele au fost calculate in momentul implementarii acestuia in joc.Nu iti ramane decat sa te straduiesti sa il cresti si sa il echipezi corespunzator.Iti va fi un prieten de nadejdie in misiunile si luptele pe care le vei avea.E singurl care nu te insala :)))
   
 6. Trebuie sa iei cat mai multi protocoale de pet cu radar de lvl 2 si lvl 3 cati poti sa iei mai mult radar.Ca io am 6 protocoale de pet lvl 3 radar si am pet lvl 12 si daca ajunge petu meu lvl 15 o sa consuma si mai mult combustibil.
   
 7. Am o intrebare pentru admini. Domnilor admini este normal sa iti spargi propriul PET si sa iei onoare pe minus?
   
 8. Deci daca eu voi pune cit mai multe protocoale pe pet de marire a zonei in care culege paladium va culege mai bini decit celelalte peturi ? adica cind va fi petul meu pe paladium si un pet de lvl mai mic si detinatorul mai slab ca mine nu imi va culege de pe petul meu ?
   
 9. Cum P.E.T-ul este considerat ca prietenul tau,este normal sa primesti onoare pe minus.Astfel se impiedica o situatie care sa intalnit la implementarea acestuia si anume aceia de ati distruge propriu P.E.T obtinand onoare si experienta printr-o metoda numita pushing.

  Dacă ai instalat protocolul radar, creşte raza de acţiune a radarului tău, şi, prin urmare, eficienţa modulelor locator şi de colectare.

  Cu cat ai mai multe protocoale radar pe pet cu atat acesta se va misca mult mai rapid si viteza de colectare se imbunatateste.
  Succes
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 21 Dec 2013
 10. SILUR0

  SILUR0 User

  nu pune mai multe protocoale ,caci consuma mai mult,
  creste doar raza de actiune
  eficienta nu o creste
  pet-ul de nivel mai mic este mai eficient decit pet-ul de lvl mare [15]
   
  Cehn și paria apreciază asta.
 11. Hermes

  Hermes Guest

  Da este normal. Sau cumva ai vrea sa stai toata ziua sa-l pocnesti si sa ajungi General ?:D
   
 12. Imi spune vreun admin cum de culege un pet de lvl mic un pet de lvlv mare si cel care are petul lvl mic si si el foarte slab ear cel cu petul mare este foarte puternic si la petul cel mare are protocoale modul de colectare lvl 3 si petul mai mic si mai slab mil culege pe al meu ???
   
 13. -.-AVATAR-.-

  -.-AVATAR-.- Guest


  Daca ai fi citit cu atentie de la inceputul acestei teme, ai fi vazut si cateva raspunsuri, la aceasta intrebare pusa chiar de initiatorul temei!
   
 14. Duffy42

  Duffy42 User

  Am si eu o intrebare.
  De ce nu vad P.E.T.-ul in joc??
   
 15. L-ai pornit? Apasa tasta E s-au R pentru a se aprinde?Asigurate ca ai combustibil prima data.
   
 16. Duffy42

  Duffy42 User

  multumesc
   
 17. Hermes

  Hermes Guest

  Interventii suficiente,

  Tema inchisa.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.