P.E.T. LOW HP

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ANGLIAGYE, 8 Mai 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. ANGLIAGYE

  ANGLIAGYE User

  Salut! Un inamic m a atacat si mi-a distrus nava. Avand si p.e.t.-ul activ, si acesta a fost distrus la randul lui, insa dupa ce m am respawnat, l am activat si acum este low hp. Cum il repar/cresc hp ul? Multumesc!
   
 2. styv86

  styv86 User

  Pe pagina principală la shop secțiunea P.E.T / Module găsești G-rep1( Robotul de reparații P.E.T. îţi repară P.E.T.-ul cu 2000pe secundă.


  Efect: Repară 2000 HP pe secundă.
  Durata: 120 secunde) . Dacă ai P.E.T - ul peste level 8 atunci poți cumpăra modulul de level 3 (poți cumpăra și de level 1 sau 2) să poți repara P.E.T -ul și dacă nu ai premium să-l poți activa te costă uridium ( dacă nu ai uridium nu-l poți repara chiar dacă ai modulul de reparație ) ! :)
   
  Modificat ultima dată: 9 Mai 2019
  _^MATRIX^_ și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 3. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  ca să-ţi poţi repara pet-ul trebuie să cumperi o chestie care se numeşte "modul de reparare" şi să o instalezi pe pet. sfatul meu este însă, să nu te mai complici cu reparaţia pet-ului, la nivelul tău de dezvoltare un inamic îţi distruge petul din două salve chiar dacă este full reparat aşa că nu merită să cheltuieşti uridium pentru cumpărarea respectivului modul.
  pe do "regulile" sunt făcute în aşa fel încît, cînd eşti mic, pet-ul nu te prea ajută, ba din contră, reprezintă o cheltuială suplimentară dacă nu eşti premium aşa că deschide pet-ul doar în porţi unde nu ai inamici care să ţi-l distrugă.