OverKill PC (not for DO)

Discuție în 'Cine este cine - utilizatorii' creată de DΛRTHVΛDΣR, 21 Oct 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Alienware Aurora R8
  I9 9900k OC 4,7 GHz
  Nvidia RTX 2070 Super
  32 GB RAM Hyperx
  SSD 512 GB + 2 TB HDD
  Internet: Vodafone Deutchland

  toate acestea nu sunt pentru un joc de tipul DO, dar ar trebui sa treaca cu brio testul "n-aveti PC-uri actualizate"

  my2cents

  [​IMG]
   
  Modificat ultima dată: 20 Noi 2020
  Hideous_Hog, -ego11-, WIΖΛΓΔ și alți 2 apreciază asta.
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  chiar așa, cum fac ăștia de consumul de RAM pe joc este înfiorător de mare !?:eek:
   
  DΛRTHVΛDΣR și -ego11- apreciază asta.
 3. Acest mesaj este adresat in exclusivitate community team (romanian) manager - Pianoman - pe care am avut placerea sa-l intalnesc si-n viata reala.

  Bunul simt imi dicteaza sa respect munca pe care acesta o depune in folosul comunitatii, echipa de suport/moderatori pe care si-o manageriaza, respectiv activitatea de mai bine de un deceniu in slujba BP (angajatorul sau).
  Cunostintele mele despre modul de functionare a acestui joc sunt vaste, elocvente si mai ales "behind the scene" prin oportunitatea oferita acum multi ani de a face parte din echipa de suport a acestui joc.
  In toti acesti ani indarjirea de care am dat dovada in conservarea corectitudinii (FAIR-PLAY) pentru ca jucatorii sa aiba parte de o experienta placuta in a continua sa joace acest joc este d.p.m.d.v. fara cusur.
  In continuare respect acel contract (NDA - non disclosure agreement) semnat pentru a asigura dezvoltatorul ca nu voi divulga informatii "sensibile", ca toti cei implicati in procesul de suport vor avea dreptul la intimitate.
  Dupa aproape un deceniu, de cand am renuntat la pozitia respectiva (BA), consider ca am dreptul ca si jucator (membru al comunitatii) sa fiu vocal (90% critic), respectiv sa-mi expun parerea mea personala despre evolutia jocului.
  Am revenit pe joc dupa 5 ani de inactivitate (intermitenta) si vreau sa cred ca activitatea mea din joc/forum este benefica pentru comunitate si mai ales in limitele decentei.
  Cand spun am revenit, ma refer strict la accesarea contului de joc zilnic, respectiv urmarirea/atingerea unor obiective menite sa-mi confere competitivitate intr-un joc in care predomina activitatea de tip b@t.

  Observ atat pe forum/ in-game chat o acceptare a faptului ca b@tii/utilizarea lor a devenit o norma pentru normalitate, insa nu sunt de acord ca toti trebuie sa acceptam/insusim aceasta idee.

  my2cents @-pianoman-
   

 4. DΛRTHVΛDΣR.

  si eu, nu sunt de acord cu jocul jucat de b@tzi, dar din nefericire se pare ca va trebui, mai devreme sau mai târziu, sa acceptäm ....

  Iata 3 idei care conduc la asta, doua din domeniul SF si una din realitate:
  1. Chiar tu: judecând dupa setup-ul si mai ales mastile postului tau de joc, poate ca ai folosit personaje din filmul din care ti-ai luat numele - personajele fiind R2D2 si 3PO.
  2. Romanele si nuvelistica lui Isaac Asimov, spre ex "Soarele Gol" si "Eu, Robotul".
  3. Produsele fabricate in Statele Unite de catre compania BOSTON DYNAMICS.

  Spor la joc,
  BKpoztv MCPK / GE6
   
  BROSCOIUL și DΛRTHVΛDΣR apreciază asta.
 5. DΛRTHVΛDΣR, vad ca aceasta placa video este pe pozitia 14, cu un raport pret/calitate bun (20) pe site-ul Editat....

  Ai incercat sa faci animatie? Daca da, cum se comporta?

  Multumesc anticipat,
  BK pozitv.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 15 Noi 2020
 6. Salut,

  Nu am incercat, pur si simplu ma joc DO pe OZN-ul asta :)
  Zilele in care ma ocupam de design au apus de mult.

  Am sistemul din Aprilie si sunt fff multumit, desi am avut mici probleme la inceput (1-2 luni, ma trezeam zilnic cel putin de 1-2 ori ca se innegrea monitorul timp de 5-10 sec.) pana i-am facut firmware update la BIOS, respectiv la Nvidia RTX 2070 Super. De atunci, n-am sesizat nimic aiurea.

  my2cents

  PS: Intre timp au aparut cei de la AMD cu seria 5000, arunca o privire si acolo ca din reviewurile de pe youtube am inteles ca raport pret/calitate bate inclusiv seria 3000 de la Nvidia (RTX 3080, respectiv RTX 3090) - acestea au aparut anul acesta mai tarziu, prin Septembrie-Noiembrie.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 15 Noi 2020
  .ManaBlitz. și Hideous_Hog apreciază asta.

Distribuie pagina asta