Sugestie Optiunea "Trade"

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ThreeDaysGrace, 9 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu ideea mea?

Sondaj închis pe 19 Feb 2015.
  1. Da.

63,6%
  2. Nu.

36,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Desi este un MMO (Massively multiplayer online), DarkOrbit are parca o "interactiune" mai mica intre jucatori decat alte jocuri de acest gen. Ideea mea ar fi ca jucatorii sa poate sa faca schimb de obiecte, vanzandu-le. Evident, obiectele precum: LF4, Desinguri, Drone sau Parti Apis/Zeus nu s-ar putea vinde. De asemenea, dintr-o vanzare se obtin CREDITE nu URIDIUM. Adica, ceva in genul:

Eu iti dau tie un LF3, doua BO2 si un generator de viteza 7900 pentru 60.000.000 credite.

AVANTAJE: Binenteles, ar creste numarul de jucatori. De ce? Multi care s-au lasat sau care cred ca jocul va fi prea greu la inceput vor putea acum sa fie ajutati de prieteni. De asemnea, jucatorii mici vor putea creste mai usor. Spunea KrisKelvin intr-un video : O sa oferim si bonusuri deinceput, de genul cateva lf3, bo2, 15.000 U si de astea pentru ca jucatorii mici sa aiba o sansa impotriva celor cu nivel mai mare" Hai sa fim seriosi! Cu ce o sa ii ajute asta? Un jucator mai mare il crapa la fel de usor. Situatia se poate schimba putin cand un prieten mai mare ii da 2-3 lf3 si 20 mil credite de inceput :).

Dezavantaje: Sincer nu stiu. Defapt pentru dezvoltator ar fi acela ca nu ar mai fi bagati atatia bani pt pachetele de inceput, pe care... sincer acum, le cumpara cineva? :)). Probabil ca multi frustrati de nivel mare nu vor fi de acord, dar nu uitati, faptul ca un jucator are full iris si lf3, nu inseamna nimic, pentru ca "greul jocului" vine cand tr apis, zeus si lf4...

Oricum, eu cred ca este o idee buna si ca avantajele depasesc cu mult avantajele, atat pentru dezvoltatorul care v-a obtine cu siguranta un numar mare de jucatori in plus dupa implementarea update-ului, cat si pentru jucatorii care vor avea ocazia sa se devolte putin mai repede si sa creeze din DarkOrbit un joc echilibrat si mai interesant!

Sper ca v-a placut. Va rog mult, daca nu va deranjeaza scrieti intr-un comentariu de ce nu sunteti de acord in cazul in care ati votat "Nu".

Va multumesc, o zi buna!

CASAP41 apreciază asta.
  2. am votat da,cu conditia sa nu se poata da sau vinde exact ce ai spus tu mai sus:) (lf4,drone etc.)

3. Ţinând cont de modul actual de funcţionare al licitaţiei, am şanse să le iau mult mai ieftin participând la licitaţie. În plus, cred că cei mai mulţi "beneficiari" n-ar fi din rândul conturilor mici ci anumite "personaje", care vor încerca să profite de un asemenea sistem, ca cel propus de tine, pt. a-şi suplimenta veniturile în credite în mod nejustificat.

!!(-.-)!! apreciază asta.
  4. Eu iti dau tie un LF3, doua BO2 si un generator de viteza 7900 pentru 60.000.000 credite.

eu sunt de parere ca daca ar fi asa cum ai spus tu mai sus ,eu unul mi-as face cateva miliarde de credite "lejer" fara sa muncesc absolut deloc , dar sunt sigur ca nu ai luat in calcul faptul ca ascest joc este "bazat" pe munca si un jucator mic trebuie sa treaca prin foarte multe etape pentru a ajunge in randur celorlalti jucatori. Lucurile stau altfel gandestete cum ar fi, la inceput primesti 15.000 uri primesti 3 lf3 , 2 scuturi bo2 si 3 generatoare de viteza 7900 daca ar fi sa le vanda cum ai propus tu "lf3+bo2+GN7900=60.000.000 credite" si daca ar vinde tot ar primi in total 120.000.000 milioane de credite si cu acele credite cu putin noroc isi cumpara inca 3 lf3 inca 3bo2 si 3 GN7900 si el vazand ca are profit le va vinde din nou si tot asa pana cand isi ridica nava la nivel-ul minim de echipament fara sa munceasca absolut deloc !!! sincer iti spun cu parere de rau votul meu este NU imi pare rau ;)

5. "Adica, ceva in genul:

Eu iti dau tie un LF3, doua BO2 si un generator de viteza 7900 pentru 60.000.000 credite."

De ce va legati atat de exempul asta amarat? L-am dat si eu asa, pe moment... adica daca calculam, un generator la noi pe server se ia cam cu 5mil, un lf3 cu 20 si 2 BO2 cu 40. Adunate dau 55 mil. DAR NU VREAU SA FAC DIN ASTA O REGULA. Ideea ar fi ca jucatorii sa discute preturile intre ei, nu sa le vanda dupa o regula anume.... Eventual sa existe un minim de 5-10 mil/ lf3 sau bo2, dar, repet ideea ar fi ca jucatorii sa stabileasca preturile.

Sincer acum, vi se pare normal sa dai 20 mil credite sau 10.000 U pt un lf3 iar cand nu mai ai nevoie de el sa-l vinzi de la echipament cu 25.000 credite??

6. Este foarte normal, nu am inceput jocul cu ''toate cele pe tava''. Fiecare trebuie sa traga tare ca sa-si echipeze nava corespunzator. Daca nu-ti convine sa dai 10.000 uri pe lf3, ia-ti lf2. ;)

7. Sun full lf-3 pe ambele hale de hangar pe care le am, dar eu nu inteleg ceva, de ce vi se pare asa ciudat sa poti face un schimb de iteme, sau sa-i vinzi (nu sa-i dai "toate cele pe tava") altui jucator. Dupa ce principiu jucati voi: "daca noi am tras, sa traga toti"? Pana la urma, chiar daca un jucator o sa aiba 2-3 lf3-uri in plus nu o sa fie batman pe joc, cum am scris si mai sus : "faptul ca un jucator are full iris si lf3, nu inseamna nimic, pentru ca "greul jocului" vine cand tr apis, zeus si lf4..."

crod apreciază asta.
  8. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.