Opinii despre schimbarea TCG

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de **cat_men**, 1 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. salut ce este cu noul regulamet ca eu ma joc de pe diferite ip ca am societate si mai intru de pe alt pc ca am in jur de 7 cel putin asta inseamna ca voi fi banat?

2. Hermes

Hermes Guest

Indiferent cate calculatoare sunt in spatele unui modem (router, server, etc.) IP-ul public este unul singur. Ideea este sa nu ai mai multe conturi care sa interactioneze intre ele pentru a primi foloase necuvenite. Sistemul detecteaza automat aceste interactiuni, iar penalizarea se aplica fara nici un dubiu. Daca esti corect, cu siguranta nu vei avea nimic de suferit.

**cat_men** și True5.1 apreciază asta.
  3. Buna seara am si eu o nelamurire cu noile termeni si conditi ale jocului , daca eu joc din doua locuri diferite de la munca de pe stic si de acasa de pe router asta inseamna ca mi se va bana contul pe motiv de sharing?

4. Aveţi mai sus un răspuns oferit de colegul meu.

5. Corrosive, el spune ca joaca de acasa si de la munca, deci din doua locuri diferite si, prin urmare, doua ip-uri diferite. M-ar interesa si pe mine sa stiu daca se poate bana contul pe motiv de sharing in acest caz. Cunosc multi playeri care joaca de acasa si de la munca (atat cat le permite timpul). Sunt si situatii in care playerii joaca de acasa si in weekend se duc la bunici sau locuiesc in camin si in weekend se duc acasa. Sunt atatea situatii in care playerii nu fac sharing, insa se logheaza de pe ip diferit. Ce se intampla in acest caz?

6. Hermes

Hermes Guest

Sunt inca multi utilizatori in Romania care primesc de la furnizorul de servicii net IP dinamic, adica la fiecare reconectare au un alt IP. Asta ar insemna sa-i banam ? Nu se penalizeaza conturile pentru conectari de pe IP diferit, se penalizeaza pentru interactiune intre conturi (doua sau mai multe conturi ale aceluiasi jucator, sunt folosite pentru primirea de foloase necuvenite) si sharing.
    Un exemplu simplu de sharing : Azi ma conectez cu IP de Romania, maine de America si peste cateva ore de Romania, in decurs de 24 h. Evident fizic nu se poate ca aceeasi persona sa se afle in doua locuri diferite in acelasi timp. In acelasi mod se poate determina si sharing-ul in aceeasi tara, o persoana neputand a se conecta din doua orase diferite aflate la ore distanta in decursul unei singure ore.
    Mentionez ca ceea ce afirm mai sus este doar o deductie personala de cum poate functiona sistemul, informatii oficiale neexistand si nici nu cred ca vor fi date vreodata publicitatii, parametrii dupa care se vor face interpretarile fiind , foarte posibil, cu totul altii.
    Concluzia este una singura, atata vreme cat sunteti corecti , cu siguranta nu se vor aplica penalizari.

7. am si eu o nelamurire :eu joc si de la servici de unde mai joaca si alti colegi in acelasi timp cu mine.suntem colegi de servici,ip la fel sa inteleg ca putem fi sanctionati?jucam si de acasa unde bineinteles avem ip.diferit ,interactionam si de acasa si la sevici.ce putem face sa nu se interpreteze gresit atunci cand jucam de la servici cu acelasi ip?ne ajutam pe joc(ne aparam contra altor jucatori in lupte) facem misiuni impreuna,etc.este aceasta o problema?daca da ,ce putem face?

8. mobob

mobob User

desi nu sint sigur, parerea mea e ca nu ar trebui sa fie probleme.adica,privind logic,chiar daca e acelasi ip,e clar ca sint persoane diferite in spatele navelor din moment ce ,de exemplu,asa cum spuneai,sint anagajate simultan in lupta cu un inamic,sau fac npc-uri in grup.
    sa asteptam totusi si parerea sau lamurirea unui admin.

9. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

pentru aste două situații se pare că există unul sau două softulețe cu care se pot manevra mai multe conturi.
    n-ai văzut niciodată cum mai mulți inamici selectează instantaneu același jucător care a renunțat la protecția zonei nonatac prin deschiderea focului asupra unei nave din altă companie ? desigur, manevrele astea nu sunt foarte ușor decelabile, la npc-uri este aproape imposibil să observi ceva dar la luptele din portale sau baze, după ce ai acumulat ceva ani de experientă pe joc, nu poți să nu observi asmenea momente de ”sincronizare” atît de rapide și perfecte încît te întrebi dacă nu cumva ”controlul” tău comandă și tatstaturile inamicilor !

CapoHrx apreciază asta.
  10. mobob

mobob User

::))
    aici deja vorbim de doua lucruri diferite... sharingul si pushingul e un aspect al problemei,utilizarea de programe interzise e alt aspect.

11. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

sigur că da, stricto sensu, ai dreptate dar nu putem decreta că o mînă de indivizi ale căror nave se mișcă și acționează precum un banc de pești marini sunt model de cinste și corectitudine doar pentru că omoară npc-uri împreună ori atacă simultan același inamic, cu atît mai mult asta, cu cît dovezile existenței unor asemenea programe se întîlnesc din ce în ce mai des pe hărți !:rolleyes:

CapoHrx apreciază asta.
  12. nu inteleg de ce ti se pare atata de greu sa se coordoneze pe ts pe cine sa traga toti o data?am fost si eu si colegii de clan pocniti de membrii altui clan asa dar nu m-am gandit la programe.eu ma gendeam si o fac in continuare ca se coordoneaza pe ts si daca stiu sa si joace bine acest joc pot sa traga toti o data in acelasi jucator.totusi nu asta era problema ridicata aici.
    p.s.nu te contrazic ca poate exista si un program dar nu stiu daca se poate sa controleze mai multe conturi in acelasi timp pe un joc
    eu astept totusi parerea unui admin la ce am intrebat eu.

13. "Parerea unui admin" a fost deja expusă mai sus.

14. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

pot oare patru cinci nave inamice să te selecteze instant pe tine, care ai deschis primul focul și te afli în mijlocul portalului într-un grup compact de alte cinci șase nave care trag și ele? dacă poți să explici chestia asta fără ”coordonarea” extra TS, atunci mă înclin, altfel este inutil și periculos să negi existența unor asemenea proceduri care, atenție, se încadrează perfect la sharing și pushing !

Veneficus apreciază asta.
  15. cum am zis mai sus nu neg existenta unor programe,dar ca un jucator pe un pc,sau 2 pc.-uri folosind un program sa joace pe 3-4-5 nave o data imi este greu sa imi imaginez cum face si sincer de ce o face ,pentru ca deja cand folosesc programe ajutatoare nu mai joaca ei si nu vad unde mai este distractia,de ce mai joaca acest joc
    p.c se pare ca daca jucam mai multi colegi in acelasi timp de la servici nu este o problema atata timp cat jucam ca si pana acum curat

16. Bismut

Bismut User

Toti jucati de pe un pc in acelasi timp ?

17. nu .jucam toti 3 de pe laptopuri la servici (da in acelasi timp mai ales ca suntem acelasi clan).acasa jucam de pe pc.dar la servici evident ca ip. public este acelasi si de asta am intrebat

18. In aproxiamtiv toate postarile tale esti pe langa subiect.Motanu a avut o nelamurire si tu ai venit cu un ''raspuns'' complet pe langa...de ce te mai obosesti sa raspunzi daca nu rapsunzi la subiect...ar fi de dragul de a posta:rolleyes:

19. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

iar tu, acum, ești chiar ”înfipt” în subiect, în subiectul ăla care te atinge la sensibila-ți vedere de nictalop antrenat să-și selecteze inamicii din orice poziție și orice stare. cînd ai să înveți românește poate ai să și reușești să înțelegi sensul celor scrise pe aici dar pînă atunci te ajut : nu-i răspundeam ”motanului” ci lui mobob cu argumente pertinente care aduceau în discuție existența unui soft, aparent capabil să ”păcălească” sistemul tocmai în situațiile de pushing ori sharing, situații incriminate drastic de noile modificări ale TCG. dacă ai fi fost prieten cu istețimea te-ai fi abținut să intervii în această temă dar probabil că spaima de a-ți pierde principala armă te-a orbit și nu ai băgat de seamă că un admin a intervenit în această temă și nu a fost ”deranjat” (cum ești tu :eek::p ) de intervențiile mele, semn că am ”răpsuns” (sau te-am atins) totuși la subiect.

Modificat ultima dată: 6 Noi 2016
    Veneficus apreciază asta.
  20. va rog domilor admini luati masuri in legatura cu platile cu cardul si cu telefoniul mobil ca este problema ca nu se poate dezactiva sau sterge ce ai cumparat cu cardul si ramane datele ce sa cumparat cu cardul si cu telefonul mobil si va rog rezolvati problema