onore negativa

Discuție în 'Probleme generale' creată de †«¤PRIMO¤¤DEL¤CAPO¤», 19 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vreau sa intrb ,daca imi omor petu din gresiala si primesc -200 onare perd si din DMG 20% cum e si pe colegi de dita. sau ramin numai cu -200 onoare vreau un raspuns de la un moderator

Modificat ultima dată: 19 Sep 2014
  2. nu.daca iti omori petu nu iei onoare negativa

3. dar in diario e trecut -200 onare vreau sa stiu daca perd din DMG sau nu

4. Nu pierzi din dmg si nici nu se dubleaza onoarea pierduta, ca in cazul navelor. La fiecare distrugere a pet-ului pierzi cate 200 puncte de onoare, insa dmg-ul nu iti va fi nicicand afectat.

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

doar speculativ !
    dacă-şi omoară pet-ul de suficient de multe ori şi scriptul nu-l depistează în zona pushing-ului are toate şansele să intre pe onoare negativă şi damage diminuat din această cauză. :)

6. Hermes

Hermes Guest

Damage-ul se diminueaza dupa ce onoarea generala ajunge pe minus detalii AICI, nu daca primesti onoare negativa pentru distrugere de nave/PET-uri prietene . Atat timp cat onoarea generala este pozitiva, damage-ul tau este neafectat.

7. aceasta stiu eu vroiam sa intreb cum am zis am omorit petu din gresiala ,am primit -200 onoare .intrebarea e perd si din DMG cum e la nave amice sau perd simplu 200 puncte onoare fara a fi afectat DMG

8. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Pierzi doar 200 puncte onoare.

9. RedStar

RedStar User

Distruge-l de suficiente ori si intri si la pushing :)

10. rattyionut

rattyionut User

cum??? iei onoare negativa la greu
    nu stiu la ce te-ai referit cand ai afirmat asta dar ai facut o gresala cand ai scris-o.
    o_Oo_Oo_Oo_O:eek::eek::eek::eek:

11. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Eu nu cred ca tu joci darkorbit.

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  12. Daunele provocate de nava ta se vor diminua în momentul în care onoarea totală deţinută de tine va fi negativă.

Onoarea negativă pe care o primeşti la distrugerea propriului PET, al PET-ului unui jucător din aceeşi companie, al unui jucător din aceeaşi companie dar cu care nu ai război şi din furtul de cutii cargo care nu-ţi aparţin, se scade din onoarea totală pe care o deţii.

De asemenea, vei încasa un preţ mai mic la vânzarea resurselor în momentul în care onoarea totală deţinută de tine va scădea sub 500.000.

Explicații suficiente!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.