Onoarea si scaderea rangului

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de andreipaul951, 20 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. eu ma lupt cu npcuri sa fac bani si onoare am 9.457 onoare si sunt astronaut inainte aveam 8.575 si eram sergent de baza cum rezolv problema

2. Rangul şi evoluţia acestuia sunt influenţate de mai mulţi factori.

Data viitoare utilizează funcţia "Caută" a forumului şi vei afla teme precum Rangul şi titlurile de rang
    , unde ţi se explică mai multe lucruri despre rang.

andreipaul951 apreciază asta.
  3. as vrea si eu sa precizez...de vreo 2 saptamani am observat zi de zi scaderea pct rang ale mele,de exemplu am 195.000 pct....azi joc,omor npc,fac 1-2 misiuni,ma uit seara inainte de a iesi de pe joc..cate pct am dupa ce ma joc 198.000(exemplu) ,..... a 2 zi knd intru sa ma joc iar,ma uit la pct mele de rang(ale mele) aveam 198.000,dar de unde sa vezi ca am ba 194.000...ba 197.000,zi de zi joc....fac pct ptr rang...dar a 2 zi mereu imi anuleaza cate 2-3 mii de pct rang de ce? dar....pct ptr urmatorul rang cresc in voie buna.....iar ale mele scad.....(cititi cu atentie la ce ma refer) multumec mult.... :(

4. Hermes

Hermes Guest

Valabil si pentru tine, ceea ce a spus colegul meu ©ØrrØsivΞ cu o postare mai sus.

Imi este greu sa cred ceea ce descrii tu insa ai la dispozitie suportul jocului, care iti poate verifica cele sustinute aici.

5. paria

paria User

punctele tale de rang pot fi influenţate în plus sau minus şi în funcţie de nava pe care o utilizezi în momentul verificării. fiecare tip navă acordă un anumit număr de puncte de rang care participă la suma totală a punctelor tale de rang.

6. Informaţii suficiente!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.