ONOARE PIERDUTA

Discuție în 'Probleme generale' creată de Connor87, 1 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Connor87

Connor87 User

va salut..de ce nu se iau masuri impotriva jucatorilor care urmaresc sa faca alti jucatori sa isi piarda onoarea?de exemplu mie ieri 2 playeri din aceeasi companie mi-au dat razboi si in momentul cand ma bateam cu ei comandatul lor de clan ii scotea imediat din clan si eu ii luam pe minus.faza este ca nu am observat ca ii luam pe minus si ei tot veneau si asa am pierdut aprox 6 milioane onoare...

2. În ceea ce priveşte aceste practici, au tot fost luate măsuri. Se cunoaşte şi practica menţionată de tine şi se are în vedere pt. a fi contracarată.

Din păcate, nu sunt în măsură să-ţi dau un orizont de timp când se va întâmpla asta sau cum va fi aceasta contracarată.

Până atunci, nu-ţi rămâne decât să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă pe harta de joc.

torteto și RazvanTare apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.