oferta de avantaje,care tocmai a aparut

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de War_HammeR23, 1 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. slautari a aparut la shop->extra, un pachet "2/x" achizitionabil prin payment la pretul de 16.99 Euro care spune in felul urmator
    "Cu acest pachet unic compus din cele mai apreciate pachete ale noastre, vei putea intra în liga piloților spațiali de top!
    Acest pachet conține:

- 1 lună premium (conține: dublarea puterii de vindecare a robotului reparator, ieșire din joc în 5 secunde, 5% economii la toate articolele cu uridium, o a doua bară de comenzi, reparații gratuite, cu 500 de unități mai mult spațiu de stocare)
    - 1 lună pachetul Avantaje Rabat (o reducere de încă 25% la cumpărăturile cu uridium din joc)
    - 1 lună Pachet avantaje duplicator (conținut dublu la cutiile cu bonusuri!)

O ocazie unică și limitată să te aprovizionezi - ia-ți acest pachet combinat și economisește 25%!"

intrebarea mea este : la ce se refera exact ceea ce e scris in paranteza la pachetul avantaje rabat? -->"(o reducere de încă 25% la cumpărăturile cu uridium din joc)"
    adica o sa primesc o reducere suplimentara de inca 25% pe langa pachetul de rabat care il am deja activ ( si anume 25% actualul +25% oferta curenta + premium5% = 55% rabat ?? )
    multumesc

2. Bismut

Bismut User

Este pachetul avantaj simplu :)
    Imi aduci aminte iar de turci :)) daca ar prinde un discount la boostere de 30% +premium si rabat 60% + acest pachet 85% +un cod de 30% ar rezulta un discount de 115% :confused::confused:
    ar cumpara boostere si ar primi uridium ? sau la porti... :p:p:p

3. pai din moment ce scrie "(o reducere de încă 25% la cumpărăturile cu uridium din joc)" iar pe iconita de prezentare in shop scrie 2/x... creaza confuzie nu crezi ?
    deci sa inteleg ca doar prelungeste pachetul activ da ?

4. Bismut

Bismut User

Il prelungeste doar daca il ai deja :)
    Deci nu se cumuleaza ^^

War_HammeR23 apreciază asta.