O intrebare!

Discuție în 'Probleme generale' creată de špïη†εςα†⊕ruL, 15 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Eu pot sa cumpar Pachet premium bronze 66% reducere sau ceva de genul.
    Ideea e ca eu pot sa iau premium o luna cu 1,99 Euro.
    Intrebarea mea este: Pot sa cumpar 2 luni de premium cu 3,98 euro? Vreau sa fiu sigur ca sa nu platesc 2 luni si sa primesc doar o luna, adica sa-mi dau teapa singur.

2. oferta respectiva o poti folosi doar o data(premium prin sms,la fel),si doar pentru o luna

Modificat ultima dată: 15 Aug 2014
  3. Cumpara fara probleme, ca vei primii doua luni. O poti adauga in cosul de cumparaturi de 4 ori.

4. Acum e prea tarziu..mi-am cumparat pentru o luna si oferta a disparut..M-am luat dupa OLD SHATTER HAND..daca raspundeai mai repede luam 2 luni.

5. oferta respectiva e unicat,mai departe,daca doresti,dai cu cardul..spor la joc,man

6. Mie cind intru pe joc imi apare reducere la uridium dar nu pot so schimb sau cind se schimba aea cu premium ?

7. Nu o poti schimba tu. Acea oferta este aleatorie pentru fiecare cont.

8. Silviu

Silviu User

Oferta aceea este valabila doar pentru conturile noi de joc, carora le-au expirat cele 2 saptamani de premium oferit gratuit la deschiderea contului si inceperea jocului.

9. Te contrazic. Eu am primit de doua ori aceasta oferta si am contul vechi.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.