Suport Nume in joc

Discuție în 'Probleme generale' creată de ĄMŮИ-ŖĄ, 27 Noi 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Buna seara!
  Vin si eu cu cateva intrebari pentru Administratorii/Moderatorii acestui joc/forum ( mai ales pentru doamna Althea recte Daniela la Support).
  Pana acum cateva zile am avut contul banat aici pe forum si nu am avut posibilitatea sa comunic cu dumnealor decat cu un tichet supprot unde am fost amenintat de Doamna Daniela.
  Intrebarea este : De ce mi s-a schimbat numele de joc , tinand cont ca aveam un nume care nu incalca punctul 7 al regulamentului de joc?

  7. Numele de utilizator şi numele de ghildă

  La înregistrarea în jocurile Bigpoint, utilizatorii vor alege un username "politically correct"(se aplică şi ghildelor sau tagurilor) Sunt interzise numele de utilizator, de ghildă sau etichetele sexiste, pornografice, politice, rasiste, ofensatoare sau ilegale. Se interzice de asemenea alegerea unor nume de utilizatori, denumiri de ghilde sau taguri similare cu numele moderatorilor, administratorilor, community managerilor, etc.
  Mentionez ca numele meu este acceptat de BP in Registrul pilot/Profil, nu am avut nici un impediment in a-mi schimba numele. Sunt sute de jucatori cu nume cu caractere "altfel".

  O alta intrebare este: Cum mi-ati schimbat numele (de doua ori pentru ca dupa prima schimbare m-ati amenintat doamna Daniela recte Althea ca suport consecintele daca nu il schimb in 12h tinand cont ca numele conform regulilor se poate schimba la 48h ) banuiesc ca ati intrat pe cont lucru care .... nu cred ca este permis de BP.conform regulamentului de securitate:

  6. Datele contului şi securitatea contului

  Fiecare jucător are responsabilitatea de a păstra confidenţialitatea asupra datelor de autentificare (username, parolă, etc). Este interzisă transmiterea acestor date către terţe persoane. Jucătorul poartă întraga responsabilitate pentru utilizarea şi siguranţa propriului cont de joc. Niciun angajat sau membru autorizat al Bigpoint nu va solicita vreodată datele complete de acces ale unui jucător. Bigpoint nu răspunde de daunele cauzate de neglijenţă. Acest lucru include accesul la contul de joc, un cont de portal creat prin intermediul http://bigpoint.com, precum şi adresa de e-mail specificată pentru cont, la care transmitem, dacă este necesar, datele de acces.
  Alte informaţii despre securitatea contului pot fi consultate la secţiunea Întrebări Frecvente a jocului cât şi în informările de securitate afişate în fiecare joc.

  Acum vin cu a treia intrebare :
  Oare cum am putea avea protectia contului cum spune in regulament :
  "Fiecare jucător are responsabilitatea de a păstra confidenţialitatea asupra datelor de autentificare (username, parolă, etc). Este interzisă transmiterea acestor date către terţe persoane. Jucătorul poartă întraga responsabilitate pentru utilizarea şi siguranţa propriului cont de joc."
  cand Adminii/Moderatorii pot intra pe conturile oricarui jucator sa faca ce vrea cu el ca ei nu sunt raspunzatori de contul tau dar in schimb pot oferi date despre contul tau altor "amici". Cum pot avea incredere intrun Admin/Moderator cand poate face asta?

  Inchei prin a va cere ori faceti acelasi lucru cu toti jucatorii care au nume care nu sunt pe placul dumneavoastra (al Adminilor si Moderatorilor, BP nu are nici o treaba ei accepta aceste nume ca doar de aia ne-a lasat sa le punem) ori ma lasati sa-mi pun numele care il agreaza BP (atata timp cat BP nu ma impiedica sa pun acel nume, nu inteleg ce problema aveti dumneavoastra doamna Althea?)

  P.S Doamna Althea recte Daniela de la support, in ce fel face confuzie numele care mi l-ati schimbat de doua ori ? Nu am primit nici o explicatie in legatura cu aceasta "confuzie".
   
  Modificat ultima dată: 27 Noi 2023
  blinckd, -Anunaky- și Veneficus apreciază asta.
 2. sa inteleg ca daca un moderator si-a pus anul asta numele cu care m-am logat de 12 ani, eu incalc regulamentul ?
   
 3. Nu stiu ce sa zic..... ei sunt DUMNEZEU si au voie . Cred
   
  Veneficus și ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
 4. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nu, nu-l încalci !
  tu ești moderator de 12 ani pe grupul tăticilor grijulii care-și învață copii despre literatura română !
  reclamă-l la suport pentru lipsă de inspirație și originalitate, poate-i schimbă althea numele !:D:D:D
   
  Veneficus, ==H*Y*P*E*R*I*O*N== și Althea apreciază asta.
 5. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Ai primit explicații de la suport.

  Un admin nu are nevoie sa-ți acceseze contul pentru a-ți schimba numele de pilot și pentru multe alte lucruri. Și dacă este necesară accesarea unui cont de joc, acest lucru se poate face doar prin intermediul unor tool-uri, fără a putea oferi acces altor persoane la vreun cont. Adminii nu au acces la datele tale de logare, nu-ți pot folosi contul așa cum sugerezi tu aici.


  Să ne înțelegem, tu nu ai avut un nume, tu ai avut o serie de puncte în loc de un nume. Dacă nu ești mulțumit de decizia luată și explicațiile primite, te poți adresa suportului în limba germană care a fost cel care ți-a schimbat de fapt numele de la bun început, deși acest lucru nu are importanță deoarece toți respectăm același regulament. (Cred că nici lor nu le-a plăcut. :))


  PS: Numele pe care ți l-ai pus acum, este perfect.

  Acum voi închide acestă temă. Dacă mai ai nelămuriri, te rog să contactezi suportul. Nu vom continua acestă discuție în forum.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.