numar porti zeta ??

Discuție în 'Probleme generale' creată de ***the-sky***, 21 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. buna ziua am si eu o mica dilema am observat la rang ca am un numar de devourer impar [​IMG] , eu am facut 12 zeta si in top apar ca am facut 11 de unde am ajuns eu la 23 de devourer daca sunt doi in fiecare poarta ?

user id: 66333194

2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Daca ai murit la ultimul val sau penultimul val si ai intrat inapoi nu il mai primeai pe devourer, ci te dadea la valul urmatot ori terminai poarta. Si eu am la fel da mi-am dat seama de ce . Muream fie la ultimul val din zeta ori la penultimul.
    Bafta.

3. 11 porţi Zeta x 2 Devourer = 22 Devourer

12 porţi Zeta x 2 Devourer = 24 Devourer

...probabil te-ai prins să faci şi ce-a de-a 12-zecea poartă Zeta, ai reuşit să distrugi unul dintre cei doi Devourer şi ai pierdut poarta....astfel, se poate explica numărul de 11 porţi şi 23 de Devourer.

4. nu nam murit deloc si iam facut pe amindoi devourer la sfirsit de zeta

5. Dacă susţii că de-a lungul timpului n-ai pierdut nici una din cele 12 Zeta pe care zici că le-ai fi făcut, te poţi adresa suportului pt. confirmare / infirmare / soluţie.

6. MΣDΣΣA

MΣDΣΣA Guest

Cel mai probabil numarul impar de devourer ti se trage de la portalul aniversar Y6 care continea si un Devourer, asta in cazul in care nu ai pierdut o poarta inainte sa distrugi ultimul devourer. Trebuie sa luati in considerare faptul ca in clasament, numarul de porti facute se actualizeaza cu intarziere. O poarta terminata acum nu va aparea in top decat dupa un anumit timp.

Detalii >>aici<<