nu se conecteaza jocul 21 10 2018

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de miki121212, 21 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. miki121212

miki121212 User

dupa ce ati unit atatea servere cred ca era si cazul sa merga jocul f. bine . dar din cate se vede nu dati importanta deloc.

Veneficus apreciază asta.
  2. Bismut

Bismut User

Citeste aici.

3. si cu eg5 ce se intampla ca de cand cu unirea serverelor nu merge deloc,da mereu reconectare. azi fac 2 kappa cu setarile grafice la maxim ,intru in tunelul terorii,si ma bubuie npc-urile ca nu pot schimba configul sau sa ma deplasez pe harta.

4. Veneficus

Veneficus User

sa citeasca acolo ce?
    bravo Bismut! aproape toti utilizatorii care intra pe forum expun faptul ca jocul functioneaza execrabil si tu ii trimiti la o postare care nu ajuta la nimic...
    Bravo!
    mai bine continuai cu filmuletele tale trunchiate/trucate care (nici alea) nu ajuta la nimic...

5. MegaRo

MegaRo User

chiar asa si cu ce am pierdut noi cum ramane? am inteles ca o sa prelungeasca dublul la porti dar pe mine nu ma incalzeste cu nimic si nici nu prea ma ajuta deoarece fiind la munca nu pot face porti, si cu vortexul cum ramane ca si acolo am pierdut poarta de 2 ori pana acum si nimic inca nici macar o recompensa

6. _basty13_

_basty13_ User

una scrie si alta este realitatea daca era sa se planga 2 3 jucatori esra ceva dar toti se plang pe globala 5 numai deconectari
    faceai poarta si intrai nuti mai arata numaratoarea ca erau deja npc pe tine ,daca erai rapid de mana dadea emp si cand sa fugi deconectat pe urma sti ce urma ai fost omorat de uber kristolin
    frumos nu daca prierzi poarta suportu nu tio mai da

7. DaymonR

DaymonR User

Da chiar Bismut, nu vad player roman cu nava de top20 rank sa nu-i merga jocul sau pe forum cu plangeri..cum xxxxx ? Eu mi-am creat cont nou lv 1 sa pot juca vad playeri cu rang de top15 pe server pvp fara griji..la aia cum xxxx mea merge?

8. _basty13_

_basty13_ User

intra ma pe globala 5 acum si sami zici daca te poti conecta pe joc

Acţiune
    21.10.2018 - 15:01[​IMG]Articol obținut: Muniţie - ECO-10-Rocket (26)
    21.10.2018 - 14:57[​IMG]Articol obținut: Muniţie - PLD-8 (19)
    21.10.2018 - 14:57[​IMG]Articol obținut: Muniţie - LCB-10 (72)
    21.10.2018 - 14:57[​IMG]Articol obținut: Muniţie - PLT-2026 (14)
    21.10.2018 - 14:57[​IMG]Articol obținut: Muniţie - PLD-8 (27)
    21.10.2018 - 14:57[​IMG]Ai primit energie extra pentru porţile galactice. (4)
    21.10.2018 - 14:54[​IMG]Articol obținut: Muniţie - LCB-10 (54)
    21.10.2018 - 14:54[​IMG]Articol obținut: Muniţie - LCB-10 (27)
    21.10.2018 - 14:54[​IMG]Articol obținut: Muniţie - LCB-10 (70)
    21.10.2018 - 14:54[​IMG]Articol obținut: Muniţie - PLT-2026 (20)
    21.10.2018 - 14:54[​IMG]Articol obținut: Ghostifier (3)
    21.10.2018 - 14:54[​IMG]Articol obținut: Muniţie - SAB-50 (13)
    21.10.2018 - 14:54[​IMG]Articol obținut: Muniţie - LCB-10 (27)
    21.10.2018 - 14:46[​IMG]Ai primit 598 PE
    21.10.2018 - 14:46[​IMG]Ai primit 7 puncte de onoare.
    uite ce intervale frumoase cu deconectari
    daca vrei iti poti sa intri pe contul meu sa vezi de cate ori am fost deconectat azi

9. eu joc pe ag1 care sa unit cu ag5

eu joc pe ag1 care sa unit cu ag5 si functioneaza binisor doar ziua iar cu graficile tale care le ai la maxim ,din cauza asta ai asa mare lag ar trebuii sa intri in setari sa tii graficile la mediu nu la maxim xDD bft....

10. LASER_1

LASER_1 User

Ce se spune acolo ? 90 % din jucatori se plang de logare si deconectari la fiecare 3 minute aproape si pe astia din DO ii doare la bascheti / Suportu daca faci se fac ca nu inteleg nimic din ce ai scris / O mare bataie de joc da sa bage oferte se poate

11. MegaRo

MegaRo User

inca cat de multe daca se poate ca e usor sa primeasca decat sa face ceva

12. adevaru asta e ca este ft mare lag pe ag1 portalu jump in 35 sec si deconectari de pe joc,scz aici nu este vb cum zic altii sterge cache )) lagul vine de la browser, ar trebui un kit de descarcare si instalare in pc pt a scapa de lag ,,scz dmn-lor admini...si bft

13. miki121212

miki121212 User

ora romaniei 17 55 reconect
    17 56 reconect
    asa a fost cam toata ziua

14. super..... reconectari peste reconectariii..... Bravo BP!!!!!! a devenit cel mai superb joc.:mad::mad::mad::mad::mad:
    in weekend nici nu te poti loga,,,,

15. SELF

SELF User

praf in ochi:confused::confused::confused: nu vad cu ce ma poate recompensa BP pentru orele pierdute aiurea,amplificatoarele de 50% exp si onoare pierdute,sa tinem cont ca multi dintre noi cumparam uridium pt amplicatoarele de 50% si in asa fel incat sa le avem toata saptamana cand intram cateva ore seara pt ca avem munca si familia.Dar pe surprinderea noastra ""RECONECTEAZA"" SAU AI FOST DISTRUS DE LORDAKIA""opriti serv cat sa il faceti sa mearga bine,asta si pentru siguranta noastra ca buti nu isi iau un avant prea mare,ca surprinzator lor vad ca le merge jocul foarte bine:confused::confused::confused::mad::rolleyes:

Veneficus și dady77-7 apreciază asta.
  16. dady77-7

dady77-7 User

Stai sa vezi ca de maine e posibil ca ,,vom reactiva eventul recompenselor duble pentru porțile galactice, luni după amiază, în plus față de o reducere mai mare decât cea normală pentru materializatorul galaxy gate `` sa citez un BA ,dar ce folos daca ne logam dupa lungi incercari,iar dupa logare ne da disconect,apoi reconect si tot asa,ce folos sa construim porti daca nu le putem face,aa da sa bagam rabat,premium,etc,deci concluzia sa fie bine tot pentru DO,iar pentru noi tot asa de rau o sa ne fie,dar poate o sa apara o minune de la Dumnezeu,ca poate doar El sa mai reuseasca sa faca jocul functional.

17. Intreb si eu ati avut vreodata lag cand ati folosit cardul pentru a face o plata pentru bp ?:mad: imi da reconectare la fiecare 5 min ...jucam sa ma relaxez dar pff mai multi nervi imi fac

18. Hermes

Hermes Guest

Problemele se expun in mod civilizat si in tema dedicata acestora. Administratorii forumului nu au ce raspunsuri sa va ofere. Echipa tehnica depune eforturi sa rezolve problemele aparute dupa unificare. Imediat ce ne vor fi furnizate informatii noi, vi le vom impartasi si voua. Pana atunci , va rog sa pastrati limitele bunului simt , deoarece deraierile vor fi penalizate.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.