nu pot schimba munitia...configuratia

Discuție în 'Probleme generale' creată de **Just4fun**, 1 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Buna ziua.
  ca merge jocul sacadat am inteles... lag.. ( pc-ul meu este de vina :):D:):) parerea unora ), dar mai nou nu pot schimba munitia, nu pot schimba formatia de drone, nu pot schimba configuratia,,,,, Oare tot de la pc-ul meu este si aceasta problema?
  Daca se poate un Cm sa-mi raspunda si mie? (sau cer prea multe )
   
 2. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Rulezi jocul din clientul de joc sau din browser? Am testat din browser și nu am astfel de probleme.
   
 3. Atentie mare la ce se spune aici pe forum, mai ales in calitate de BA.. s-ar putea ca "unii" sa iti dea dreptate, sa considere ca deocamdata "clientul de joc" are anumite deficiente si ca "browserul" este pana in acest moment mai viabil d.p.d.v. al functionarii jocului.

  my2cents
   
 4. rulez jocul din browser.... ca din client am incercat de vreo 10 ori sa.l descarc si da eroare, se blocheaza la instalare si m.am lasat pagubas.
   
 5. dupa 20 de minute de joaca... intampin aceeiasi problema. in plus,, nu se schimba formatia de drone :eek:
   
 6. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Nu am precizat îm postarea mea nimic legat de ceea ce spui tu. Cred că indiferent cum aș formula un răspuns se va găsi mereu cineva să-l răstălmăcească, să-l întoarcă pe toate părțile și să tragă concluzii greșite din el.

  În orice caz, poate că ar trebui recitit acest anunț.

  Clientul de joc este o soluție temporară/tranzitorie, browser-ul nu va mai putea fi utilizat pentru mult timp indiferent că ne place sau nu.

  Să înțeleg că problema apare aleator nu persistă pe toată durata jocului?


  Ce eroare primești? Se poate un print sau o descriere amănunțită?
   
 7. =ΞDDY*=

  =ΞDDY*= User

  as dori sa semnalez un lucru deranjant in joc si anume :daca joci pe browser si ai petul pe autocolectare si gaseste o "comoara", petul ramane acolo incercand sa o culeaga si primesc msg:" Joacă folosind clientul descărcabil DarkOrbit pentru a colecta comoara." Petul acolo ramane pana cand te departezi suficient sa vina la tn, sau pana unde gaseste iar o comoara. Astfel petul a fost distrus de jucatori inamici foarte usor. Nu se poate lua masuri ca petul sa nu mai vada comoara daca joci pe browser?!
  Multumesc.
   
 8. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  păi tocmai asta este ideea, să treci cu jocul pe noul client în care pet-ul este și mai tolomac decît în versiunea de browser. mă așteptam ca pet-ul să primească ceva neuroni după ce am investit vreo 2 milioane de uridium în el dar big p nu se dezminte, a ”oferit” chipurile, putere de foc pet-ului lăsînd-ul, după noul update, chiar mai handicapat decît era inainte dar consumînd combustibil de trei ori mai multși desigur se va descoperi ulterior (ca și în cazul formației de drone DIAMANT) că a fost o greșeală de calcul a daunelor, acestea fiind diminuate pînă la valoare ”corectă”
   
 9. acum s-a schimbat putin... persista pe toata durata jocului pana sari un portal sau pana te deloghezi. schimbi o data configuratia... dronele.... munitia si gata,, ramana setat doar asa.
  alta faza mai interesanta, trag cu rsb si dupa primul foc iconita cu accea munitie ramane neagra ( desi am munitie) si nu o mai pot folosi.

  din ce in ce mai bine.....
  Am mai vazut postari aparute cu aceasta problema .:mad::mad::mad:.
  dumneavoastra pe ce browser jucati??? de va merge asa de bine?