Nu pot intra pe cont

Discuție în 'Probleme generale' creată de danu_ion, 20 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. danu_ion

danu_ion User

Eri la ora 2 noaptea am trecut repede 2 lamda si miam deschis kronos si lam trecut si p el dupa am facut niste crazy cubikon. Azi cind dau sa intru numi merge simi scrie http://us3.darkorbit.bigpoint.com/index.es?action=externalHome&loginError=calmDown
    Imi trebue idul de cont da din greseala nul am dar sunt sigur 100 % ca pe acest cont nu am folosit nici macar odata botu sau alte chestii de genu
    stau si ma joc foarte mult recunosc fiindca este jocul meu preferat va rog ajutatima cum sami iau contul inapoi numele danu_ion si serverul usa est 2

2. ursulet81

ursulet81 User

Daca ai testat pe un cont mai mic programe ilegale rau ai facut, pierzi implicit toate conturile deschise de tine.
    Scrie la suport pentru lamuriri suplimentare legate de contul tau, cine stie poate ti-ai pus vre-un nume interzis si te-au banat temporar...bafta, aici nu are nimeni cum sa te ajute.

3. danu_ion

danu_ion User

Ca de exemplu cum sa scriu la suport

4. ursulet81

ursulet81 User

Completezi forumularu de contact catre suport de pe un cont mic si pui adresa de mail pe care ti-ai inregistrat contul pierdut.

5. Probabil el se refera ca nici nu stie unde gaseste suportul. Da clik direct aici: Suport.
    Ca sa stii pe viitor unde il gasesti, cand esti pe prima pagina de joc, in coltul din dreapta sus ai un semn al intrebarii (?). De acolo alegi sa scrii la suport.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.