Suport Nu pot intra in joc

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de LICALILI, 21 Oct 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Pana la urma nu m-am lasat si am reusit din DuckDuckGo!
    Multumesc Timbaland[HQ]!

2. Esti pretentios. Staff-ul este procupat cu altceva nu cu intrarea noastra in joc

3. [winnetou]

[winnetou] User

globala 3 mort de 5 ziile nu merge jocu asta asa o sa fie in tata decembrie cum vad vin sarbatoriile ne las sa ne pregatim nu sa stam pe joc cred ca multumesc pentru echipa dark orbit

4. Bravo , ma bucur pentru tine .
    Sper sa reuseasca si alti jucatori .

5. Incearca si tu mai multe browsere . Uite cineva a reusit cu :
    Bumblebee[Ro] a spus:
    Pana la urma nu m-am lasat si am reusit din DuckDuckGo!
    Multumesc Timbaland[HQ]!

6. Bai da asa greu e sa ai grija de un joc....cand asta faci ca si companie..jocuri??Efectiv se duce premium aiurea,calendar aiurea...nu pot intra pe joc deloc

7. Re-amintesc, pentru moderatori si dezvoltatori, problema cu eroarea 404.

In continuare, dupa aproape trei saptamani, eroarea 404 apare la:
    - dat transport din skylab
    - dat credite la membrii de clan; eroarea apare chiar si daca apesi direct pe "trimite", fara selectie membru sau credite
    - modificat impozitul de clan
    - trimis cereri de diplomatie de la clan
    - La functia "File"/"Home" dupa ce eroarea a aparut deja.

Jocul este practic blocat, paralizat. Trebuie seprom pe lasere si nu toti isi permit sa faca seprom la asamblare.
    Stergerea cache-ului sau utilizarea altui browser nu rezolva blocajul. Chiar asa? Trebuie sa cautam anumite browsere care sa nu blocheze aceste functii ??

Mi se pare incorect sa fim obligati sa facem Logon cand pe un browser, cand pe altul deoarece se consuma timpul nostru.

Dezvoltatorul jocului si-a luat deja concediu pe 30 de zile ??
    Din cand in cand, apare si eroarea 502 pe pagina de Log-on.
    Nici acum, dupa aproape trei saptamani, aceste probleme nu s-au rezolvat.

Re-amintesc problema cu eroarea 404

8. [​IMG] Sunt singurul care are si probelma asta, de efectiv nu mi se deschide clientul deloc, efectiv nu pot intra pe joc deloc, maxim pe browser pe pagina principala dar nu si pe joc din client( am dat clear de cache, am reinastalat etc)

9. da,am reusit si eu cu DuckDuckGo browser
    respect ,all

10. Nu esti singurul, doar ca ceilalti s-au plictisit sa mai scrie aici ca oricum nu primesti raspuns, pe "boierii" astia ii doare in cot de noi.