Suport Nu pot intra in joc

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de LICALILI, 21 Oct 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Buna seara... DOMNII ADMINI ( daca mai exista asa ceva) as dori si eu sa ma pot juca ,NU imi da voie sa ma conectez pe pagina de joc.!!!! Skylabul nu merge de cateva zile... ,pe pagina de joc nu te poti conecta.., credeti ca se va rezolva aceasta problema ?

2. [winnetou]

[winnetou] User

NU merge jocul de ce bgati eventuri daca stiti in fiecre an ca nu merge recompenssa nimic am luat amplif iar pe degeaba sunteti bataie de joc nu mai merge asa ori se rezolva si va rog frumos banii napoi pentru amplif multumesc .

3. de 4 ore nu pot sa intru in joc ,ramane inghetat la un sfert de loading si atat . am sters si cache dar tot degeaba
    Europa Globala 1

4. nu merge skylabul cine ne poate ajuta ?

5. Ragnaros

Ragnaros User

skylab nu merge, pagina de clan, nu merge, adminii nostri n au de facut decat sa lanseze concursuri de cuvinte incrucisate, sau REBUS, astea le faceam acum 40 de ani, cand unii nici macar nu stiau cu ce se mananca,in loc sa si dea silinta , sa rezolve adevaratele probleme.ati lansat UNITY, alta aberatie de server, cica, semi pvp.vrei sa ataci, bn, nu vrei, faci npc pana te plictisesti.serverul global pve, pentru ce l ati mai lansat?

6. Incearca pe browser .

7. ysabela

ysabela User

nu merge jocul

8. Multmesc pentru sugestie!
    Am incercat, dar si din browser imi da aceiasi eroare "Not found" cand incerc sa trimit resurse pe nava.

9. Si eu am aceeasi problema cu skylab si clan
    Primesc eroare de "not found" atat pe client cat si pe browser, am facut deja reinstalare clear de cache

10. Incearca mai multe browsere . La mine merge cu firefox ultima versiune .

BlacK_AngeL apreciază asta.
  11. razbest

razbest User

nu merge skylab, cum sa faci portile? ei baga recompense duble la porti dar skylab nu merge:)

12. [winnetou]

[winnetou] User

nu pot intra pe joc de loc de 3 ziile bagati recompensa dubla altii folosesc iar altii stau si se uita cum joaca altii amplifuriile ce am luat va rog sa imi dati banii napoi sau daca trebuie scriu la suport daca aici nu ma baga nimeni in seama multumesc

13. si asa a mai trecut inca o saptamana, si skylab-ul tot nu merge, implicit nu mai joc
    si cred ca de tot
    suportul spune ca problema a fost transmisa dep. tehnic si ca isi cer scuze pt. neplaceri , adica eterna placa

14. ati putea face ceva sa trimitem seprom pe nava cu ce sa jucam

15. Inseamna ca esti un norocos! La mine nu merge nici din firefox, nici din edge, nici din opera, nici din chrome. Am sa mai incerc brave si renunt.

16. Bono

Bono User

Salut,eu sunt nou player si am primit 2 saptamani de premium gratuit dar nu pot folosii skylabul,apare o eroare,puteti rezolva?

17. Just-X

Just-X User

error 502 , nu ma pot loga....

18. $$_PapY_$$

$$_PapY_$$ User

globala 7 moarta pagina de joc ramane blocata la LO NU MAI trece de lo blocat total sters coke kacheuri tot restart la pc si nimic tot asa face