Suport Nu pot intra in joc

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de LICALILI, 21 Oct 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Imi pare rau pentru tine , joc pe EG4 si la mine merge . Nu am bagat bani in acest joc si nici nu am sa bag .

2. nici eu nu pot intra...EG4...pur si simplu e blocata pagina de joc...pe orice apas nu merge...si nu bag bani in joc.....nu mi a mers saptamana trecuta vineri toata ziua....si a revenit ieri ...si azi la fel ca vineri

3. Nu se deschide pagina de joc
    Ma loghez pe prima pagina si cand dau start nu se intampla nimic efectiv,nu se deschide pagina a doua.
    ramane blocata prima pagina nu pot sa dau click pe nimic nu se incarca nici hangarul si nici nu pot sa dau click pe clan sau pe alceva

4. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Problema a fost deja transmisă departamentului tehnic. Vă rugăm ca până la rezolvarea permanentă să încercați ștergerea cache-ului din clientul de joc: În fereastra clientului -> Settings -> Clear Cache :

Image_2024-11-20_09-11-55.png
    După ce ați făcut acest lucru reîncărcați pagina de joc. În fereastra clientului click pe File -> Reload current page:
    Image_2024-11-20_09-13-43.png
    Eu am testat și a funcționat, sper să vă ajute și pe voi.

5. si la mine a functionat...multumesc

Althea apreciază asta.
  6. LASER_1

LASER_1 User

Iar nu functioneaza jocul decat 50% - prima pagina se incarca dar cand doresti sa trimiti resurse apare -
    Not Found
    The requested URL was not found on this server.
    cache e sters /deci cand se face mentenanta ka server , functioneaza mai naspa ( prost ) ca inainte .

7. Althea

Salut,

Problema Skylab este cunoscută și echipa tehnică încă lucrează la remedierea ei. Ca și soluție temporară, poți încerca această funcție conectându-te dintr-un browser. Pentru mulți jucători a funcționat.

8. LASER_1

LASER_1 User

Not Found

The requested URL was not found on this server. Aceeasi problema chiar si dupa restartul de la ora 11 / browser folosite -Opera/Firefox/Microsoft Edge-deci cum rezolvam problema ? ca de luat banii pe premium functioneza cel mai bine / sau mai bine sa schimbati IT aia de la mentenenta ca sunt praf .

9. Althea

Salut,

Am oferit un răspuns
    aici.

10. Salutare! Nici la acesta ora Skylab-ul nu este functionat. Da aceiasi eroare 404 - Not found.
    Se poate remedia sau nu?

11. Althea

Salut,

Probabil vom avea un răspuns concret mâine.

12. EG7 - VRU. Nici acum nu se pot trimite resurse prin Skaylab. Apare aceiasi eroare 404, nu s-a rezolvat.

13. Althea

Salut @BlacK_AngeL , într-adevăr, problema nu a fost rezolvată încă. Sperăm însă că se va rezolva în cursul zilelor următoare.

14. Cat_SPIRII

Cat_SPIRII User

Azi, de pe la 8:00(RO) pagininile site-ului se incarca foarte greu iar harta client de loc !!

15. Dna Althea va rog sa incercati sa-mi explicati si mie cum este posibil ca navele celor care sunt in trenuletul de behemoth si celui care buteaza de 6 luni la stroke(am facut postare si recunoaste ca pastoreste 40 de konturi),nu se intampla sa li se blo0cheze skylabul!!!
    Sa fie noroc chior!?
    Stiu asta deoarece in fiecare dimineata in drum spre statia de destinatie BL-Behemoth ii clikuiesc si constat ca botul lor MERGE brici!!!
    Astept un raspuns corect,nu sincer deoarece nu puteti fii sincera in raspuns!?
    Multumesc!
    Apropos skylabul meu nu functioneaza de 5zile!

Modificat ultima dată: 26 Noi 2024
    Cat_SPIRII apreciază asta.
  16. va exista vreo compensare pt mis zilnice de sezon cu upgrade lasere sau rachete pe care nu le-am putut face, datorita faptului ca nu putem da transport ?

17. Nu merge transportul de materiale de pe skilab .

18. Althea

Salut,

Am precizat acum câteva zile faptul că nu toți jucătorii sunt afectați. Dacă cei care sunt ''pe bot'', pot sau nu să facă transporturi din Skylab, nu am de unde să știu. Noi nu verificăm manual sutele, poate chiar miile de conturi de joc.
    Din păcate, nu avem nicio informație referitoare la o eventuală compensație.

@Ragnaros, te rog să citești și să respecți regulamentul de forum. Postările off topic - adică acelea care nu au legătură cu subiectul temei - ca și cele în care noi suntem discreditați, sunt eliminate din forum. Acest lucru nu se are legătură cu vreun fel de ideologie ci pur și simplu, dacă există un regulament și există, acesta trebuie respectat de toată lumea. Mulțumim!

Modificat ultima dată: 27 Noi 2024
  19. *Romeo89*

*Romeo89* User

EG7 EIC - [​IMG] 90042048. De ieri de la ora 20:00 nu ma mai pot loga in cont. Indiferent ce fac, de cate ori incerc imi da eroarea 502 - Bad gateway.
    Va rog verificati si remediati.

20. [​IMG]89285691 EG7 - VRU. La fel patesc si eu, nu ma pot loga in cont din clientul de joc, primesc aceiasi eroare 502.