Suport Nu pot intra in joc

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de LICALILI, 21 Oct 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Va spun ce cred eu ,intentionat blocheaza serverele astea sa ne mutam pe mizeria de UNYTI
    Imi este lehamite de ei

2. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

ai luat premium ? cum de ai putut sa faci asta ? tu nu citesti forumul ? uite cine baga bani in joc si acuma injura :)))) asa iti trebuie :)

EBOLA-GAY_MCPK apreciază asta.
  3. |H|

|H| User

Sa luam initiativa de a nu mai investi bani in acest joc , dar trebuie absolut toti sa procedam asa , eu am inceput de mult :cool:.
    Poate se mai gandesc sa imbunatateasca dinamica jocului si sa nu mai introduca inutilitati care sa ingreuneze si mai mult jocul .

4. Si eu am spus asta, de foarte multa vreme !!

Trebuie un boicot general: NO MONEY FOR THIS GAME.

Ni acuma, dupa restart server de la ora 06:30 (RO) nu se poate intra.

5. Da, unii din membrii clanului si-au lut premium nesocotind astfel bicotul NO MONEY FOR THIS GAME.

Drept pedeapsa, le-am cerut si au acceptat sa-mi ofere cate un paysafe ca sa le pot folosi la „alte activități” :D:mad:

Modificat ultima dată de către moderator: 30 Oct 2024
    Veneficus apreciază asta.
  6. Referire la postare ICHIGo de azi 08:15

Salutare Piloți ai Spațiului,

Astăzi, 30.10.2024, în jurul orei 10:00 AM CET (11:00 Ora RO) este planificat un sync cu restart al serverelor de joc pentru a fi realizate unele lucrări de optimizare.

În urma unui sync este uneori posibil ca jocul să afișeze o eroare sau anumite opțiuni să nu funcționeze corect. De obicei ștergerea cacheului recent în clientul de joc conduce la rezolvarea acestor probleme de moment.

Echipa voastră Darkorbit

Nu se spune nimica despre rezolvarea blocajului clientului de joc, care, acum afecteaza cel putin EG6, EG7 si probabil ca si alte servere.

.

7. Azi,tot dupa restart,nu ma pot conecta si asta dupa ce tot weekendul s-a intamplat acelasi lucru!!!
    Este putin spus bataie de joc!

8. _basty13_

_basty13_ User

hotie pe fata
    de 4 zile nu pot sa intru pe joc si ei prelungesc eventul cu 2 zile

9. Posibil ca aceasta compensare sa nu fie suficienta pentru realizarea obiectivelor (nu toti putem intra o data la 12 ore) rusinica

10. _basty13_

_basty13_ User

ce suficient ca eu nu gat mis de la obiectiv
    si rangurile au explodat

11. _basty13_

_basty13_ User

o mers destul jocul acum sunt blocat in poarta astral
    de 20 de min ma chinui sa intru din nou si nu merge

12. Sugerez ca echipa darkorbit sa isi rezerve o luna sau 2 prin inghetarea temporara a jocului pentru a sterge si rezolva problemele de joc ce le intampinam toti jucatorii , dupa cum am observat jocul se misca excelent pe unity deci problemele de LAG, INGREUNARE, BUG, si multe altele sunt doar la platforma veche , ceva undeva este deci trebuie doar sa caute . ( personal nu mas supara deloc daca ar opri jocul o perioada , atata timp cat stiu ca dupa voi putea juca fluid si performant) . Multumesc .

13. [winnetou]

[winnetou] User

buna seara am inteles tot recompensa tot eu am luat amplif de exp pe 5 ziile din care 3 ziile nam putut folosi asta cand o sa primesc napoi ??? sau sa scriu la suport multumesc

14. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut! Te rog să iei legătura cu echipa de suport. Ei îți vor oferi asistența necesară pentru a rezolva problema.
    Notă: acest mesaj este valabil pentru toți cei care întâmpină aceeași problemă.

15. _basty13_

_basty13_ User

daca poti tu sami imi explici ce intelegi de aici
    30.10.2024 - 14:19 Articol obținut: Solidus (2)
    26.10.2024 - 08:24 Încercarea terorilor terminată.

mie mia trimis
    Din păcate, când ne-ai trimis emailul am întâmpinat unele probleme cu anumite servere. Între timp, administratorii noștri de sistem au rezolvat problema și jucătorii noștri se pot reautentifica în joc ca de obicei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.
    acum am venit de la munca si tot nu se incarca pagina de joc​
    Te rog sa imi lasi userID-ul pentru a putea face din nou cateva verificari.
    Hyperionᅟ, Marți la 14:17Raportează

deci eu in 29 la mine nu merge jocul dar suportul imi trimite ca merge
    din 5 zile pierdute de prelungeste evenult cu 2 zile cum fac eu obiectivul daca daca nu mai este timp sa fac porti sa gat
    si referitor la reconpensa nu ma ajutata numai pe mine ci si pe cei care au putut juca non stop

sunt tare curios pe cine ati banat ca eu am cazut de pe loc 106 pe 109 si rangul a crescut cu peste 3 milioane puncte rang

pe astia nui vede nimeni care au conturile din 2023 au ranguri de generali
    ai un exemplu

Colonel
    POZIŢIA ÎN CLASAMENT: 69
    NIVEL JUCĂTOR: 27
    COMPANIE: EIC
    TIMP JUCAT: 6,560 ore
    ACHIEVEMENT-URI: 111
    PUNCTE DE CERCETARE ACORDATE: 50

a si referitor la suport in 29 am trimis supor din nou si nici pana acum nu a raspuns nimeni

16. Referitor la unity Ganymede - Global 2, eu de exemplu nu ma mai pot coneta la clientul de joc. De 2 zile dupa ce ma loghez, cand dau click pe START sau pe nava sa intru in joc, ma deconecteaza in mod automat. Imi apare acel mesaj care te anunta ca ai fost deconectat de la server si te intreba daca vrei sa te reconectezi. Daca dau reconecteaza, se conecteaza o secunda si ma deconecteaza automat orice fac. Am scris la suport si astept sa imi raspunda/rezolve cineva problema. Pana acum am primit doar acel mesaj automat, cum ca in cel mult 24 de ore voi primi un raspuns, dar pana acum nimic.
    Asa ca nici unity nu merge grozav. Sunt multe intreruperi, merge foarte sacadat de multe ori.

17. nici o sansa de a intra pe joc,bataie de joc ,bine ca am facut prostia de a cumpara premium ,dar e ultima oara .rusine sa va fie.

18. Veneficus

Veneficus User

Jucători care au fost interziși în ultimele 30 de zile.

NumeFirmăRangServerNivelOreReg
    º»VØØĐØØ«ºCEIColonel de bază[​IMG] Europa globală 5268,65522-01-2021
    **ΤΡΟΜΟΣ**CEICăpitan[​IMG] Europa globală 52516,70030-03-2010
    MΛĐBŁΛCKBЗΛSTCEICăpitan[​IMG] Europa globală 52412,79108-11-2010
    _EᅠLᅠEᅠKᅠSᅠIᅠR_»ŠX«CEICăpitan șef[​IMG] Europa globală 5249,70721-09-2011
    RB-214VRULocotenent-șef[​IMG] Europa globală 5221,47401-01-2023
    int10_Kurde6262MMOLocotenent[​IMG] Europa globală 5217,27818-05-2014
    Ξ[__[_ΞЛисицаΞ_]__]ΞVRULocotenent de bază[​IMG] Europa globală 5203,88605-02-2016
    cam atat pe g5 ...

probabil ca intre invatarea limbii romane, cautarea unui nume compatibil cu regulamentul si multele verificari la care sa angajat, a ales prima varianta.
    fiind destul de greu... dureaza.

Modificat ultima dată: 4 Noi 2024