Suport Nu pot intra in joc

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de LICALILI, 21 Oct 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Hyperionᅟ

Hyperionᅟ S-Moderator Team Darkorbit

Cine ti-a spus ca nu se vor muta navele/echipamentul actual pe noua platforma? Clientul actual o sa fie inlocuit in totalitate cu platforma Unity. Conturile deja existente in prezent nu o sa fie sterse, si jucatorii le vor putea folosi pe Unity. Acest nou server deschis ne ajuta momentan sa colectam date despre combaterea anumitor erori/bug-uri pentru a putea face cat mai placuta experienta de joc.

2. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Programul client curent nu permite accesarea serverului Unity, descărcați clientul Unity sau selectează alt server.
    Ce inseamna asta ?? dece nu postati exact cum se descarca clientul de joc ? l-am descarcat de 4 ori si tot magaria asta scrie !

3. 21enforcer

21enforcer User

daca vine polonezul cu 999 miliarde onoare si lvl 20 nu mai pupa nimeni rang vreodata :))

Veneficus apreciază asta.
  4. Hyperionᅟ

Primul pas este sa descarci clientul de AICI . Dupa ce s-a descarcat, urmatorul pas este sa dezarhivezi folderul pentru a putea accesa jocul. Accesarea jocului se face prin Darkorbit Launcher (aplicatie pe care o gasesti in forderul de joc descarcat) iar apoi te loghezi pe contul de joc tot din noua aplicatie.

5. Veneficus

Veneficus User

stau foarte linistit, fii sigur!
    stii ca in cadrul acestui forum reprezinti un dezvoltator de jocuri a carui principala sursa de venit sunt "achizitiile" facute de utilizatori?
    eu sunt un utilizator. incerci sa-mi spui ca BP (pe care tu il "reprezinti" aici) nu doreste ca eu personal sa fac "achizitii"?
    vezi ca ai deviat pe aratura...
    mare atentie la afirmatii!
    a fost un MODERATOR in acest forum, a carui postare o gasesti in semnatura mea, care a facut afirmatii similare iar ulterior actiunile BP au demonstrat contrariul, el ajungand in neplacuta postura de mincinos!
    tocmai!
    inclusiv ale trisorilor!
    cu toate echipamentele/resursele/locurile in clasamente obtinute trisand cu permisiunea BP.
    in ultimele 30 de zile scriptul vostru nu a detectat nici un trisor pe globala 4/5... in conditiile in care nu te poti conecta pe joc din cauza trisorilor conectati cu diversele progarame ajutatoare.

sa va fie rusine!

Lyra-, 21enforcer și Xmen99 apreciază asta.
  6. Xmen99

Xmen99 User

jocul este mort de 30 min
    nu se mai incarca pagina de joc

7. Harta client - de joc - nu se mai incarca !!!

R E Z O L V A T I ,, U R G E N T !!!

EG6, EG7

8. Salutare,

Harta de joc (client) nu se mai incarca de vreo ora. Deci STOP JOC :p

Lyra- apreciază asta.
  9. g4-5 la fel

Lyra- și 21enforcer apreciază asta.
  10. Jocul este interzis si acu, la cateva ore de cand a inceput acest bug: harta client nu se incarca.

Dar acuma, un nou bug: fereastra de Loggin nu se incarca (eroare 502) sau se incarca gresit, campurile nu sunt l locul lor.

Pare ca jocul si-a revenit... oare pentru cat timp ?!?!?

11. Dragonxx67

Dragonxx67 User

tot nu se incarca pagina de joc

12. Dä-i "Settings"7"Clear Cache" si o sa se incarce.

13. Nici pe EG3 nu merge, nu se încarcă pagina de joc (clear cache nu rezolva problema ..frecție la ...). Dar ma gândesc ca automați nu au astfel de probleme...ferm convins.

Dr.dr0g, Lyra- și Veneficus apreciază asta.
  14. Ragnaros

Ragnaros User

nu inteleg , daca tot se schimba clientul de joc, de ce mai incercati sa aduceti implementari vechiului?synck uri, unul dupa altul, ca sa ce?

15. Ragnaros

Ragnaros User

sa nu credeti ca serverul unity merge mai bn, in nici un caz.daca nu se incarca pagina de joc de pe clientul normal, am incercat, timp de vreo ora , sa ma joc pe unity.se pierde conexiunea cu serverul, dupa nici cateva minute.ma indoiesc ca ar fi problema de la mn, de conexiune.ce ar mai fi de zis?timp pierdut, asteptam raspunsuri, cand e gata, ne jucam, intre timp, cautam alte activitati, care sa nu includa jocul DARK ORBIT.

16. Iarasi, harta de joc nu se incarca !!!

Lyra- apreciază asta.
  17. FullElite

FullElite User

REZOLVAȚI PROBLEMA JOCULUI,imi expiră duplicatorul, manca-var buba neagră:D

Lyra- apreciază asta.
  18. sambata, zi de sarbatoare, am vrut sa pierd si eu cateva ore pe joc ca nu am mai intrat demult, dar jocul merge **** :))

Lyra- apreciază asta.
  19. _basty13_

_basty13_ User

pana acum a mers acum nu se mai incarca pagina de joc
    :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Lyra- apreciază asta.
  20. Hyperionᅟ

Problema a fost transmisa echipei tehnice si speram sa o remedieze cat mai repede. Ne cerem scuze si va multumim pentru rabdarea voastra .. :)