NU MERGE JOCUL !!!

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de OutofControlGoli, 18 Dec 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Cum este activat labirintul de poti sa intrii in el cum moare jocul gata se duce de rapa se blocheaza tot nu poti pune click nu poti nimic ma frate las-o in pana mea de treaba ,am bagat bani aiurea sau cu un scop? Darkorbit ce faceti frate? cand portalul o sa fie iar inchis o sa vedeti ca merge jocul ceas,pana atunci Pa!

Veneficus apreciază asta.
  2. Problema nu este de la event . de 4 zile se tot caca pe ei sa faca rahatu bici sa mai faca si plici sunt incapabili .
    Off topic ..... PIANISTULE nu mai zici nimic? esti depasit de situatie? Iti stau bine banii nostrii in buzunar?

Veneficus, -ego11- și **Just4fun** apreciază asta.
  3. Am ramas deja blocat în portal....

4. FOFO

FOFO User

mama lui de joc cind este cite un event nu mai mere nimica dao dracu de treaba numa bani bani dar alceva nimica cum dracu sa faci ceva pa jocul asta daca numa lag si reconectari

5. ai dreptate,cum baga ceva nou gata pica las-o in mama lui de joc ca e prea de tot,bagi bani si uite ca stai si te uiti

Veneficus, FOFO și -ego11- apreciază asta.
  6. -ego11-

-ego11- User

De geaba sariti pe moderatori si admini de chat sau ce sint,nu au putere sa faca nimic...yoozuu compania lu peste e de vina,is buni sa faca jocuri pe telefon nu sa se ocupe de d.o..,nu mai bagati bani simplu .

7. e imposibil cât de rău rulează jocul ăsta, am jucat sute de jocuri și niciunul nu a fost așa de slab precum ăsta

8. FOFO

FOFO User

nu vorbeam de acei de chat noi vorbeam de cei de joc care nu stiu sa rezove problemele de software sau poate nu vor cine sti stie

9. FOFO

FOFO User

Ce facem domnilor Admini cu eventul uni il pot face alti nu ce facetu cu cei care nu se pot loga iara ii prosticu 10 mii de uri ca si recompsa de (probleme de jos) aa si gata sa treminat dai dracu sa sint prosti (((

Veneficus și OutofControlGoli apreciază asta.
  10. Santinel

Santinel User

Eu cred ca Amini ai doare fix in pu....la ca noi ne strofocam aicia si ei doarme cu basini la cu,,,r inetres fata de juca tori 000000 adica zero fara numar nu ii inereseaza daca merge jocul sau cum merge

11. -ego11-

-ego11- User

Toata treaba e de la echipa tehnica,nu cred ca mai e aceasi echipa de cind jocul e la yoozuu...,admini nu prea au ce face in privinta prb tehnice decit sa dea rapoarte catre dep. tehnic care din ce se vede sint cam praf si pulbere .

Santinel apreciază asta.
  12. Santinel

Santinel User

Sint de acord cu tine iseamna ca echipa tehnica este de cac....at asa cred si imi da impresia

13. FOFO

FOFO User

Dar eu dece nu am drepturi egale cu jucatori ca se pot loga tot impul indeferent de iprejurare ?