nu ma pot conecta

Discuție în 'Probleme generale' creată de app54321, 13 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. app54321

app54321 User

Buna, problema conectare cu acont google din play web store, ma gasesc cu problema asta ,se mai gaseste cineva cu aceasta problema ?cand vreau sa ma conectez imi apare o pagina alba cu scrisu asta (http://partner.bigpoint.net/?) am sters istoricu dat restart la modem dar am aceiasi problema si dureaza de ceva zile. Global Europa 1, ID 87002255

Modificat ultima dată: 13 Ian 2017
  2. Hermes

Hermes Guest

Exista intr-adevar o problema cu utilizatorii care incearca sa se logheze folosind contul de Google. Echipa tehnica cunoaste problema si incearca remedierea ei in cel mai scurt timp posibil.

3. app54321

app54321 User

Buna , si unu care a investit timp ,bani problema lui placerea lui dar ar fi frumos sa aiba parte de toate astea , munca din ultimu timp pentru a creste in joc din toate punctele de vedere pierdute, si cine stie cand se va rezolva problema ,foarte dezamagit ,spor la munca

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.