nu imi iese dmg?

Discuție în 'Probleme generale' creată de OutofControlGoli, 14 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut! Am lvl 15 si am ales o nava mai mica pt hartile mici, leonov! Ei bine totul e bine pana aici! Am facut un calcul: am 16 lf-3,2 iris,6 flax=16 lasere total nu? mda..ei bine asta inseamna 16x150=2400 dmg normal + 2400 (dublarea dmg in hartile mici) ar trebui 4800 dmg maxim fara seprom fara nimic...ei bine eu cu seprom dau 4500 si am 16 lf-3 pe nava adica am cat zice mai sus, 16 lasere pe nava total si 16 lf-3 am pus pe drone si nava! Nu imi iese dmg-ul,din cate stiu leonov are indiferent de lvl care esti dmg dublu in hartile mici x-1 x-2 x-3 si x-4 parca..dar eu fara seprom ajung la maxim 3200 dmg si cu seprom maxim 4700-4800 dmg! Vreau sa stiu ce e cu aceasta problema daca poate un helper/admin sa-mi raspunda! ar trebui sa dau 4800 dmg maxim FARA SEPROM,dar cu SEPROM ating 4700 dmg! faceti un calcul si voi si...vedeti! Ms pt raspuns..

2. Defcon.XII

Defcon.XII User

Doar pentru echipamentul de pe nava ai acel bonus nu si pentru echipamentul de pe drone. Deci doar la cele 6 lf3 de pe nava se dubleaza dmg.

3. mda.. mai astept un raspuns de la un boardadmin..apoi T/C

4. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Interventie corecta!

Topic inchis.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.