"Nu exista spatiu suficient in magazie."

Discuție în 'Probleme generale' creată de crod, 30 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. crod

crod User

Salut.

Care este rezolvarea la aceasta problemă.

Acum sunt in zeta si vreau sa trimit promerium pe nava,
    spune ca nu am spaţiu suficient desi imi arata 0/4720 ,cât am magazia la Aegis.

Acum ,eu am trei hale trei nave am schimbat navele aici in zeta pe rând si intradevăr aveam pe una materii vreo (1700) ,am vândut tot ,am pus inapoi Aegisu si tot spune ca nu am spatiu .
    Am dat refres la pagina de joc ,m-am delogat/relogat nimic .
    Solutii?[​IMG]
    PS: nu vreau să ies din zeta sunt la ultimul val inainte de Devourer.
    Multumesc.
    ps: nu ştiu dc sa pus link la devourer.

2. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Verifica ca nu cumva sa ai in magazie ceva seprom de la NPC-uri, altfel trebuie sa iesi din poarta pentru a se actualiza statusul magaziei. Cand iesi, vei fi in baza unde vei putea foarte usor sa-ti golesti magazia, apoi reintri in poarta. Nu are nici o influenta faptul ca esti sau nu la ultimul val.

3. crod

crod User

A-m rezolvato in felul următor (daca mai intîmpină cineva aceasta problemă).

Am luato pe ghicite incercând să trimit din sky lab din ce in ce mai putin până sa nimerit ,adica am trimis 3000 unitati promerium trimise pe uri.
    Abia atunci sa deblocat aratândumi 4456 magazia ,aveam din cele trei materii prime plus prometid-duranium-promerium.

Cred că se poate debloca (nu am incercat) si dacă trimeteam o singură unitate din orice materie fară sa mai consum uridium.

Sigur s-a blocat cănd am incercat să vând prin PET si în acel moment sau imediat a rămas fără cobustibil.

Nu este prima dată când mi se intâmplă,deci cred că se poate numi bug ,sau nu?

Sper să vă fie de folos ,servici usor la orice companie aţi lucra ,mai putin mmo .[​IMG][​IMG][​IMG]

Frate incercasem de toate ,şters cokie restart /relog magazia era tot zero ,a mers cum am zis mai sus.
    Nu mi s-a intâmplat acum prima dată.
    Mulţumesc oricum.

Modificat ultima dată de către moderator: 30 Ian 2015
  4. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Acestă eroare mi s-a întâmplat și la mine , dar în harta 4-1 , am bubuit un Inamic și a lăsat un cargo în urma lui și aveam pet-ul pe colectare iar în magazie aveam 417/4000 (goliath) și când încerca pet-ul să colecteze acel cargo al nave-i respective îmi scria Magazia este plina ..blablabla nu știu chiar tot dar mai pe scurt nu puteam lua acel cargo cu toate că eu mai aveam destul loc în magazie să poată fi luat un cargo.

5. Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.