nu doar punctul meu de vedere !

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de WIΖΛΓΔ, 24 Iun 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

de ce nu putem afla şi noi ce i-a răspuns suportul ?! sunt nenumărate probleme pe joc şi mereu apar altele noi şi neaşteptate, poate că din răspunsurile oferite de suport putem şi noi ceilalţi să deducem singuri anumite rezolvări la problemele noastre şi în felul ăsta să nu-i mai deranjăm pe colegii dumneavoastră cu neînsemnatele noastre doleanţe.

ps: o banală corespondenţă între jucătorul unui joc şi suportul acestuia despre anumite probleme de joc nu poate fi catalogată drept "confidenţială" cu atît mai mult cu cît însuşi destinatarul a ales să o facă publică pe forumul respectivului joc tocmai în ideea altruistă de a împărtăşi întregii comunităţi experienţa oferită de suport !

2. probabil ca se asteapta sa facem noi suport pentru acele raspunsuri sau sunt anumite lucruri ce nu vrea echipa de joc sa o impartaseasca cu jucatori ... tot ce ramane de facut este sa intrebi personal acel jucator in chat pe joc :) poate ati va raspunde tie , cand membri echipei spun NU pai se tin si cu dinti de el , asa ca nu ai sa afli pe forum, decat daca acel jucator va scrie codat :) ca admii sa nu asi dea seama .
    si mai stiu eu cateva de suport da o sa le zic in alta tema si cand va veni momentul ... nu de alta da se enerveaza repede domni admini cand postezi "afirmatii nefondate" in alte teme decat cea care nu exista :) daca intelegi;) pana mai incolo speram sa nu mai iese alte scandale pe tema suportului ca poate nil inchide si pe asta ..:D:D