Nu avem lider de clan

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de GreenMuffin, 16 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salutare! Am si eu o problema, de curand m-am apucat sa joc pe europa globala 4, si am intrat in clanul unor prieteni. Aparent, acest clan nu are lider(nu scrie nimic la lider), ei au parasit clanul, lasand un numar de cridite care este destul de benefic pentru mine, insa eu as vrea sa devin liderul clanului si sa mai bag membrii activi si toate cele(sa setez ca si companie MMO, sa schimb eventual numele clanului sau tagul, sa adaug o adresa de ts pe care sa intre membrii, chestii de genu pe care doar un lider le poate face), Am incercat sa fac tichet, dar nu mi s-a raspuns, asa ca am decis sa intreb pe forum ce e de facut, nu as vrea sa renunt la clan datorita aliantelor si a creditelor care sunt.
    Tag/nume de clan:
    [WGS] We got skills

Data întemeierii clanului:
    04.01.2016

2. Hermes

Hermes Guest

Cu siguranta ai primit raspuns de la support, dar iti voi oferi raspuns si in forum. Nu exista nici o solutie pentru problema ta, daca cei care aveau functia de comandant in clan au parasit clanul fara a acorda celor ramasi aceste drepturi . Trebuie sa iesi din acel clan si sa infiintezi altul.

3. Cocolino

Cocolino User

La lider nu scrie nimic din doua motive:
    fie a iesit din clan
    fie este pilot simplu
    ...prin urmare uitate la jucatori inactivi si vezi daca ai un rang de comandat la careva.
    succes

4. nu, raspuns chiar nu am primit, insa multumesc pentru raspuns :D asa am sa fac

5. Hermes

Hermes Guest

Nu exista tichet din support la care sa nu se transmita raspuns. Verifica mailul contului de pe care ai trimis tichet, inclusiv in Spam/Junk.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.