Npc Low

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de .Cristina_Claudia, 5 Mai 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Salut , am o intrebare si eu , npc-urile din LOW nu mai lasa cargo sau este bug la mine ?
  Multumesc
   
 2. _basty13_

  _basty13_ User

  si eu vreau sa fac low dar nu am cu cine
   
 3. eu il fac singurel , dar era bine daca era si cargo faceam si credite mai multe :D
   
 4. De la BP te astepti la orice.
   
 5. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  în harta LOW nu există cargouri de foarte multă vreme, cred că au fost la început apoi însă au apărut bug-urile şi oricum, se cîştiga prea mult din harta aia aşa că au dispărut cargourile.
   
  Veneficus și Tibles apreciază asta.
 6. _basty13_

  _basty13_ User

  bine ca poti dar cum ca daca nu sunt 3 jucatori in acea harta ai numai 3 minute si pe urma te scoate afara
   
 7. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  pai... cu Cristina si Claudia deschizi portalul si stai Singurel o saptamana pana il termini :) cu programe 3 minute :)) de asta il faci tu singurel ? :)
   
 8. _basty13_

  _basty13_ User

  broscoiul zimi si mie un program sa fac 3 low sa gat o mis sau daca stie vreunul cum sa stau mai mult sa fac npc in low?
   
 9. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  ce-l mai simplu este daca iti faci grup de 8 jucatori si face-ti low-ul dela cap la coada, pt programe esti la adresa gresita !
   
 10. _basty13_

  _basty13_ User

  da ma dar cu cine sa fac grup daca nici un jucator nu mai gasesti sa faci low 60 % sunt pe programe si nui intereseaza de low
   
 11. Vai de tine , am 2 conturi mici care le iau cu mine in low , activez portalul si ii scot afara si fac low-ul singurel apoi , daca voi aveti conturi de 2 lei nu este vina mea , daca ai un pic de x3 si iti pui 10 motoare pe nava si 5 scuturi si full lasere sa ai viteza npc-urile sa nu poata trage in tine imediat le faci , si century falcon nu mai zic , ca in low poti sa iti echipezi nava , tio faci full lasere si scuturi si cu x4 si transfer energie faci si falconul imediat , vai de voi
  Infine am opservat ca tu broscoiu stai pe forum doar sa comentezi fara rost , sa te afli in treaba , si nu cred ca este nimic ilegal in ceea ce fac .
  Acuma daca detii informatii in legatura cu cargo din low astept raspuns daca nu esti capabil sa imi raspunzi la intrebare de ce intervii ?
   
  _^MATRIX^_ apreciază asta.