NOUL CLIENT

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de SwizX, 23 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SwizX

SwizX User

Ce se intampla cu jocul .... am observat ca mai nou cnad ramai cu putin hp incepe sa ti se faca ecranul rosu ... cea ce este foarte deranjant ....
    Si o intrebare ... in cat timp se incarca un npc ? (scut) nu am tras intr-un boss klon pentru 10 secunde si din 0 scut si l-a facut ful ....

2. DORYAN13

DORYAN13 User

Tocmai s-a mai sesizat problema cu ecranul roşu. Credeam că este ceva accidental, dar acum tind să cred că așa este implementat.
    https://board-ro.darkorbit.com//threads/raportari-de-buguri-erori.24084/page-17#post-825456
    Încearcă să debifezi opţiunea cu HP-ul, după cum găseşti acolo.

3. Hermes

Hermes Guest

Cand valoarea HP-lui navei este sub 20% si robotul de reparatii nu intra in functiune, jucatorul este avertizat exact ca si in modul cand se intra in zona de radiatii. Optiunea se poate activa/dezactiva din sectiunea Setari.

4. DORYAN13

DORYAN13 User

Mulțumim pentru lămuriri!

5. SwizX

SwizX User

multumesc se poate inchide ?

6. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.