Noua utilizare JackPot

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Get_out!, 23 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ati vrea ca sa puteti folosi Jackpot-ul pentru achizitionarea pachetelor si/sau uridiunului in joc?

Sondaj închis pe 14 Iul 2016.
  1. DA

86,0%
  2. NU

14,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. relax

relax User

Hmm... da.
    Nu prea e loc de sufletisti pe aici(ca vrei sa fie ajutati si aia "mici" prin aceasta implementare... bine), dar mai bine sa fim realisti. Pentru ca despre prinderea trisorilor, pff... tu te crezi?

.miki70.[WΔR™] apreciază asta.
  2. mobob

mobob User

stiu foarte bine cind au fost ultimele banari...stiu la fel de bine ca trisori au fost si vor fi intotdeauna...
    ceea ce vreau eu sa spun este ca atitudinea asta de a pedepsi pe toata lumea (sau ma rog ,atitudinea de a lua masuri care afecteaza negativ pe toata lumea ) doar pentru a stinjeni cumva trisorii, este profund nedreapta....e ca si cum ai spune tuturor: nu meritati nici un fel de facilitate,ca si asa furati cu totii....

3. Deja s-a implementat de ceva vreme posibilitatea de a achizitiona pachetele avantaje pt o saptamana. De curand s-au si ieftinit. Cine vrea sa cumpere, poate lua pe bani. Acum nu te mai obliga sa dai 15 euro(vechiul pret) pt 8 sapt de rabat. Iti poti lua dublu cutii pentru colectat si rabat cand crezi ca este necesar, cand ai strans o suma mai mare de uri. Eu zic ca este mai mult decat suficient!

4. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.