Noua utilizare JackPot

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Get_out!, 23 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ati vrea ca sa puteti folosi Jackpot-ul pentru achizitionarea pachetelor si/sau uridiunului in joc?

Sondaj închis pe 14 Iul 2016.
  1. DA

86,0%
  2. NU

14,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Get_out!

Get_out! User

Buna ziua!
    Azi va propun o noua posibila utilizare a Jackpot-ului in joc, deoarece JackpotArena ne mai fiind de ceva luni in functiune, si Jackpot-ul crescand dupa fiecare Bonus Box cu recompensa Jackpot, sa fie lofositi pentru achizitie de pachete (premium, rabat, duplificator). Bine inteles se poate inpune o limita (zilnica, saptamanala, lunara) la achizitie si/sau eventual un procentaj (ex. 100 Euro Jackpot = 1 Euro real)
    Avantaje jucator:- pachete gratuite (dupa munca fiecaruia);
    - o noutate;
    - acces gratuit la avantaje PRO

Dezavantaje jucator: - pentru cei care deja au pachete active este posibil sa fie in pierdere;

Avantaje dezvoltator: - atrage jucatori noi;
    - O PREMIERA pentru jocurile oferite de BIGPOINT;
    - mentinerea jucatorilor actuali si motivarea lor la achizitii;
    - in general promovarea jocului;

Dezavantaje dezvoltator: - poate cel mai important pierderea veniturilor pe partea de achizitie in cadrul eventului MEGA HAPPY HOURE/ HELIX/ HAPPY HOURE si a pachetelor mai sus mentionate, daca nu se inpune o limita;

Multumesc anticipat!

2. relax

relax User

Prea usor, dezvoltatorul iese in dezavantaj. In plus, JPA ar trebui sa fie reintrodusa in nu foarte mult timp.. probabil dupa ce se rezolva si celelalte nenumarate probleme.

3. Get_out!

Get_out! User

Daca privesti prin perspectiva ca ar putea atrage jucatori vechi care sunt inactivi si necesitatea de noutate permanenta .... eu as zice ca e in avantaj, iar daca se impune o limita (gen 1 premium de 1 luna la 3 luni) s-ar putea sa fii tentat ca cele 2 luni sa le pui tu de la tine ...

4. relax

relax User

Nu pot garanta ca inteleg exact unde bati, eu cumparand premium in mod regulat(sa nu ne intrecem, dupa ce ca a fost ieftinit..). Avand in vedere ca dezvoltatorul ar iesi in pierdere.. chiar si pentru acea luna despre care vorbesti tu. Da, ar putea atrage pe cineva, dar ar reprezenta mult prea putin ca sa fie o atractie majora, si deci un efort inutil, "prea mare", pentru echipa BP in aceste momente. Si dupa cum am spus prima data.. JPA ar trebui sa revina, cel putin nu a fost gandita eliminarea totala a acestei competitii. Bafta cu ideea, ai un vot si de la mine sa nu zici ca-s rau.. dar nu-ti fa sperante.

5. Salut, cu parere de rau, am votat nu si asta pentru simplul fapt ca tema de fata are foarte multe lagune, scapari, puncte lipsa si nu este pusa/formulata bine, la obiect.. cu totii am vrea cate ceva moca, dar cum a punctat si relax mai sus, dupa ce ca totul a fost ieftinit..
    Dezavantaje jucator: - pentru cei care deja au pachete active este posibil sa fie in pierdere;
    aici sincer nu inteleg ce ai vrut sa spui:confused::eek:? nu ar fi nicio pierdere, pe viitor tot ar putea beneficia, poate doar o oftica, ca ei au cotizat cu cardul, iar altii beneficiaza moca?:p
    - mentinerea jucatorilor actuali si motivarea lor la achizitii;
    :eek:aici gasim o alta laguna/nepotrivire.. motivarea la achizitii, care achizitii, moca? ba din contra, nemotivarea si nestimularea la cotizat.. pt. ca.. va exista si o varianta moca? asta trece mai degraba la dezavantaje.:oops:
    Dezavantaje dezvoltator: - poate cel mai important pierderea veniturilor pe partea de achizitie in cadrul eventului MEGA HAPPY HOURE/ HELIX/ HAPPY HOURE si a pachetelor mai sus mentionate, daca nu se inpune o limita;
    aici din nou..o_O:)) cu stangul in dreptul.. pai tu propui ca Jackpot-ul sa fie transformat in moneda PENTRU ACHIZITIONAREA DE PACHETE PREMIUM, RABAT SI DUPLICATOR? atunci cu ce ar afecta veniturile la MHH, H si HH? cand stim cu totii ca la aceste eventuri se tripleaza si se dubleaza DOAR URIDIUMUL, deci aceste eventuri nu au nicio treaba cu achizitionarea acestor pachete, care pot fi achizitionate oricand.. MHH, H si HH nu ofera nimic la aceste pachete daca sunt achizitionate in timpul lor.:rolleyes:
    Si oricum aceasta propunere a ta nu este ok din mai multe motive..
    *in primul rand nu este realista.. multi playeri au deja full la Jackpot, adica 10.000 de euro, iar tu propui ca la 100 Euro Jackpot = 1 Euro real, pai la 10.000 = 100 de euro reali???:cool: pai putem sa propunem sa primim si un salariu in functie de orele state pe joc sau sporuri de noapte, de risc.. prime de sarbatori sau eventual sa ne intre si pe card?:D, nu esti deloc realist!
    *in al 2-lea rand, cum crezi tu ca dezvoltatorul jocului ar putea sa fie de acord cu asa ceva, unde este beneficiul sau de ce l-ar diminua pe cel existent? beneficiu pe jocul asta inseamna bani, nu playeri fara numar si investitii zero, crezi ca asta vrea dezvoltatorul, spui de premiera si promovare, crezi ca se vrea o astfel de promovare cand pe acest joc se invart milioane de euro, are sute de angajati, necesita investitii in dezvoltare.. tu vrei beneficii, dar ce oferi? aceste pachete reprezinta intr-un fel o taxa de joc (care spre fericirea noastra nu este obligatorie?;)), cum alte jocuri de acest gen au aceasta taxa sub forma de abonamente, fara de care nu te poti conecta la ele, asa are si B.P, in speta D.O, doar ca aici dezvoltatorul nu a fost deloc calic si a lasat ,,intrarea libera,, adica nu ti-a bagat acele pachete pe gat, ci ti-a lasat optiunea de a alege.. vrei sa fi mai bun, sa avansezi.. investesti, daca nu.. te poti scalda si asa, doar ca la piscina fara trambulina.
    Asa ca propunerea ta nu intruneste o conditie de baza, avantaje si dezavantaje, si desigur trebuie sa aibe o proportie sporita spre dezvoltator, a ta are doar catre player si prea exagerata, iar catre dezvoltator inexistenta, ba o mare gaura, ma repet, nerealista! Cand vei mai avea astfel de ideei, sa tii cont ca o propunere pt. a avea succes si pt. a ajunge la dezvoltator, trebuie sa aibe o inclinatie spre beneficiul dezvoltatorului si din motive lesne de inteles, implementari, schimbari, modificari.. il costa si pe dezvoltator anumite investitii, in angajati, proiecte, dezvoltare, echipamente.. sper sa nu ma intelegi gresit;).

Modificat ultima dată: 24 Iun 2016
  6. Eu as fi total contra , ar trebui sa dispara eurojackpot din conturile noastre , indiferent de situatie nu vor mai exista JPA , este un joc prea puternic ca un jucator ,, Free" sa poata sa castige JPA ar fii imposibil . La daunele pe care nava le provoaca sunt enorme deci , nu sunt de acord .

7. relax

relax User

La ce exprimare ai.. eu unul nu prea am inteles nimic. Dar...
    De ce? Adica, am spus deja de 2 ori ca este programata reintroducerea competitiei.. ce vrei sa spui tu aici?

8. Colegule , tu nu intelegi nimik pentru ca nu sti ce vrei , dar lasa-ma sa-ti explic eu :
    * Jackpot Arena Battle mai pe exact , a fost candva pana sa apara minuniile astea noi cu 3d , surgeon , si altele ...,
    * Jucatorii ,, free " ce inseamna ? Un jucator care nu a donat in BP , si este activ , el nu va putea sa castige niciodata JPA , pentru ca (nu are premium ; la ce ma refer ? Nu da 2x mai repede cu raketele si sincer conteaza asta ,jucatorul non premium nu are niciun avantaj in fata altuila ,, facut pana in dinti " sau ,, pregatit sa distruga orice " ,
    * Ce ar trebi ! Ca in JPA sa intri fara serpron,upgrade ,boost ,sau registru .

Asta ar face o lupta mai buna . Pe cand avansezi ti se acorde cate un benificiu din partea companiei (adica sa nu intri deja cu totul pregatit si gata l-ai spart in 3 secunde. Cu un rank de puncte asemanator la UBA .
    Daca ai intelege ce ti-as spune ar fi bine , dar oricum tu nu ai sa intelegi jucatori non-premium niciodata.

9. Get_out!

Get_out! User

Im
    fiecare poate sa o ia cum vrea, ideea e ca daca tu iti achizitionezi un premium, eu cred ca nu ti-ar mai trebui x3 sau x2 uridium la un event de gen crazy cubicon, iar prin pachete ma refeream si la pachetele de uridium, asta am lasat sa se autointeleaza, iar pentru stalariul propus de tine te asteptam cu o tema de genu :) pentru ca 100 Euro nu e chiar atat de mult si procentaju` e destul de acceptabil + ca o sa ajungi sa-i acumulezi in funtie de cat joci (din nou un plus). Daca ai auzit cumva de un celebru joc EV.....(scuze de reclama) acolo te poti auto-sustine dupa un timp, si acolo sa impus aceeasta metoda sa beneficiezi de avantaje PRO. Si pana la urma daca nu se va implementa trebuie sa recunosti ca si tu ai VREA sa beneficiezi de acest privilegiu DACA se va ajunge sa se implementeze.

Si sa inteleg ca nu ti-ar convenii sa iti iei si tu premium gratis , doar pentru ca atunci cand nu ai ce face mai culegi niste bonus box, sau alte pachete? Pentru ca din ce ai scris mai sus asta imi da de inteles. Iar relax, pana se va reintroduce JackpotArena e o buna solutie, noi propunem ei aleg, macar trebuie sa incercam

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Iun 2016
  10. relax

relax User

Tocmai, bravo, propuneti, nu am respins propunerea, si nu am incercat sa fiu negativist in legatura cu ea.. asa am zis si eu, ce-o fi om vedea. In schimb, colegul..
    care are acces la profilul meu, sta sa imi explice cum e treaba cu JPA.. ce beneficii au jucatorii premium.. ne da cu termeni tehnici.
    Amice, destroysmoke, nu sunt aici ca sa aflu lucruri noi.. stiu deja cam tot ce este de stiut(in legatura cu jocul). In schimb, de ce sa nu participi la un concurs... fix cu nava pt care ai investit, timp/bani? Nu inteleg.. ar trebui sa imi pot face un cont nou si sa castig 10.000 de euro fara o luna de joc? Fain, da. De ce sa luptam fara seprom, ce.. n-are toata lumea acces? amplificatoarele, se vand pe uridium, nu pe euroi. Exact aici se face diferenta.. nu stiu daca tu intelegi, dar dupa capu' meu, nu ar fi corect ca oricine sa poata castiga un astfel de concurs, ci doar cei "dedicati" acestui scop.

11. Sorry dar cred ca esti confuz:confused:, in tema ta nu ai specificat nicaieri de pachetele de uridium, ci doar de premium, rabat si duplicator, nu ai pus nici macar niste ..(care oricum nu te-ar fi ajutat), cat despre autointeles.. daca vii cu o propunere ar trebui sa fie completa, crezi ca la dezvoltator merge cu autointeles, ar putea sa stie el ce gandesti tu si ca de fapt propunerea ta ar fi mai ampla si ca ar cuprinde si alte beneficii/implementari/adaugiri..:eek:, dar tie ti-a fost lene sa le mai treci:cool:? ideea era a ta iar el trebuia sa o completeze cu alte ganduri de-ale tale??? hai ca esti si amuzant:D! Cum am mai spus incompleta, cu multe lagune.. cat despre luat.. nu cred ca ai luat-o tu cum trebuie, ar trebui sa o iei la mana si sa o reformulezi;). Aici ti-ai dat cu stangul in dreptul ,,pentru ca 100 Euro nu e chiar atat de mult si procentaju` e destul de acceptabil + ca o sa ajungi sa-i acumulezi in funtie de cat joci (din nou un plus),, nu este pt. tine, dar pt. dezvoltator sigur ar fi, la cati playeri sunt pe toate serverele.. de ce sa ii dea si sa nu ii bage in buzunar???o_O ai auzit de botisti sau de mai multe persoane care joaca pe acelas cont si care sta pe joc 24/24, in cat timp crezi ca strang acei 10.000 Euro Jackpot? propunerea ta nu ar face altceva de cat sa mareasca numarul lor;). Cat despre jocul acela, am auzit si daca vrei iti pot aduce si eu alte exemple de jocuri de acest gen, unde daca nu platesti, nu intri pe el, iar daca ai fi citit mai atent ce am scris eu, ai fi vazut.. ,,cu totii am vrea cate ceva moca,, asta inseamna ca nu mi-ar displacea, doar ca eu sunt realist si stiu cu ce se mananca jocul asta si ti-am dat si cateva exemple de ce dezvoltatorul nu va fi de acord. Spor pe mai departe si sper sa o editezi, asta daca vrei sa fi inteles si nu de mine sau de altul, ci de dezvoltator, cum am spus mai sus, el nu are de de unde sa stie daca nu specifici, ca tu de fapt ai o gandire mai ampla asupra implementarii pe care o vrei.

,,In schimb, colegul..,, este doar realist si nu viseaza la cai verzi pe pereti si este convins ca o astfel de propunere nu are nici o sansa, iar trecerea anilor pe acest joc, la facut sa inteleaga ca in ultimul timp dezvoltatorul se gandeste la cash (si nu ca nu ar avea motive, motive pe care le-am scris mai sus), nu la playeri, deci cum nu are sanse si cum nu este nici bine pusa la punct..

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Iun 2016
    relax apreciază asta.
  12. mobob

mobob User

::))
    orice dezvoltator de jocuri care se gindeste doar la "cash" si deloc la playeri va sfirsi foarte repede prin a ramine fara ambele...

probabil ca voiai sa spui ca dezvoltatorul in cauza se gindeste doar la playerii cu cash...

e o diferenta...::))

13. relax

relax User

Si totusi, toti jucatorii sunt potentiali... cheltuitori.

14. mobob

mobob User

::))
    da,dar stii tu vorba aia ,"unele sint mai egale decit altele".....vezi george orwell,ferma animalelor...

15. Get_out!

Get_out! User

"Sorry dar cred ca esti confuz:confused:, in tema ta nu ai specificat nicaieri de pachetele de uridium" citeste te rog intrebare cu cele 2 optiuni :)

16. O propunere foarte buna! Sper sa strangi multe voturi pentru ca ideea sa fie trimisa mai departe si de ce nu, poate chiar va fi implementata!

17. Ideea in sine nu este rea, daca s-ar juca corect si anume fiecare sa isi petreaca timpul pentru a colecta acel jackpot. Hai sa ne amintim, totusi, ca exista botii. Dupa ce ca triseaza, obtinand moneda jocului cand sunt offline, sa le mai dam si pachete gratuite? Adica sa isi ia dublu la cutii, sa faca dublu uridium, gg, etc??? Din acest motiv am votat NU.

18. mobob

mobob User

Parerea mea e ca logica asta e una de tip "evul mediu".....

Adica "hai sa pedepsim pe toata lumea,de vreme ce nu putem prinde pe aia care fura"....

Aproape orice implementare benefica pentru jucatori poate ajuta si trisorii...solutia nu este renuntarea la aceste lucruri bune,ci prinderea trisorilor.

Oare cind o sa patrunda si in unele minti mai odihnite acest lucru simplu?

LASERSMART apreciază asta.
  19. rattyionut

rattyionut User

nu este o idee rea dar cum a spus si mobob.
    unii dintre ei au deja conturile full si tote astea sa datorat ,,conturilor care fura,, care conturi nu au fost banate niciodata

20. Spune-mi, te rog, cand ai vazut ultima oara un anunt oficial ca s-au banat conturi tip bot. Hai sa iti reamintesc: 11 aprilie!!! Si suntem cu totii constienti ca nu toti botii sunt banati. La mine pe server pedalau nestingheriti dupa fiecare anunt tip "banare boti".

relax apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.