Feedback Noua navă Tartarus - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 27 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Sfatul meu e urmatorul, inainte de a mai baga ceva nou pe joc, rezolvati intai toate bugurile si problemele de pe joc si abia dupa ganditiva sa mai bagati ceva nou!!
   
  Beka și crod apreciază asta.
 2. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Haha...n-ai sa vezi! Pur si simplu echipa insarcinata sa rezolve bug-uri e mult mai mica ca numar e persoane (probabil e un singur om), fata de echipa care se ocupa de implementarea noilor idei (probabil mult mai numeroasa).Altfel nu se explica de ce rezolvarea problemelor jocului nu reprezinta deloc o prioritate!
   
  Beka apreciază asta.
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  A fost doar un "bug", design-ul de navă Tartarus fiind unul exclusiv cosmetic. Ar trebui ca la această oră, "bug-ul" respectiv să se fi rezolvat.

  Respectiva problemă este cunoscută şi apare (în cazul meu) după saltul prin două portale, respectiv după ce sari prin cel de-al doilea portal, viteza se reduce deşi abilitatea este activată.

  Dacă se dezactivează abilitatea şi se activează înainte de trecerea prin cel de-al doilea portal, se menţine viteza mărită.
   
  .miki70.[WΔR™] și styv86 apreciază asta.
 4. ..BAU..

  ..BAU.. User

  Jamaxul este nefunctional asupra abilitatilor Tartarusului... Frumos!
   
 5. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Sunt convins ca e doar un bug ce va fi remediat la un moment dat, acum inca nu e nava "finalizata" corect, tot din punctul de vedere al abilitatilor ce nu functioneaza normal.
   
 6. Nu ma refer doar la bugul asta ci la toate bugurile si problemele de pe joc. Asa degeaba bagati voi chestii noi daca va tot pierdeti jucatorii din cauza problemelor care exista!
   
 7. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Evident, nu cred că va reuşi cineva să împace şi capra şi varza! ;)
   
 8. oanac

  oanac User

  Sunt convins ca nu numai ZΞU§-ƘILLΣℜ va reuși asta.
  Pentru ca nu uita sa semnaleze... nefiind singurul.
   
 9. Eu zic sa va uitati pe statistici cati playeri erau anii trecuti si cati mai sunt acum. O sa vedeti o scadere masiva de playeri.
   
 10. relax

  relax User

  Eu cred ca sfaturile de genul sunt de prisos, ce companie NU se bazeaza pe STATISTICI?
  Cand vei ajunge la conducerea BP, totusi, sa ma anunti si pe mine. Voi fi foarte incantat daca prin politica ta vei fi in stare sa modifici lucrurile in cat mai bine. Daca era atat de usor, probabil o facea cineva pana acum.
  In schib, tot datorita STATISTICILOR la care faci tu referire, sta jocul asta in picioare. Ca daca nu erau jucatori sau bani, nu se obosea nimeni sa investeasca pentru intretinerea lui. Nu sustin ca sunt intru totul multumit de serviciile oferite de BP. Cu siguranta se poate mai bine(ca in orice domeniu). Dar depinde de fiecare cum vede acel bine, cu ce standarde e fiecare obisnuit.
  Deci, eu zic sa lasi tu statisticile pentru cei care stiu ce inseamna.
   
  Viorel_77 apreciază asta.
 11. si stati..ca asta nu e tot..din surse..neoficiale..am auzit ca v or baga noi generatoare de scut si noi lasere..deci..si mai mult haos..daca mai era nevoie in joc....iar domnii dezvoltatori..in loc sa reinventeze ei roata..mai bine ar reparao pe cea existenta ca..momentan..ei merg pe pana!
   
 12. relax

  relax User

  Da-mi voie sa te anunt ca... ai intarziat mult la petrecere.
   
  ╬ßФў♣ĞØĜŲ╬® și Seth[RO] apreciază asta.
 13. Stie cineva cand se va rezolva bug-ul de la nava Tartarus? Ca sunt unii care fac cum fac si au la infinit abilitatea!
   
 14. Daca te referi la abilitatea de viteza, aceea este permaneneta practic(poate fi dezactivata doar cand detinatorul vrea sa o dezactiveze) , asa ca nu este bug...
   
 15. Sincer e o tampenie
  -era si inca sunt spearhead-ul , vengul , lighting , pusat ====>>>>> Adica 4 nave care au o viteza mai are ca goli-ul(fara surgeon)
  Acum si cu ''super nava'' asta sunt 5 nave mai rapide ca goli-ul(nu mai mentionez aegis,etc)!In momentul de fata cand te duci la o bataie gasesti in special Tartarus-ul pe care nu poti sa-l faci daca are scut bun si tu nu ai gheata(ma refer ca nu ai cum sa-l faci ca scapa)

  Daca tu lansezi gheata impotriva la un Tartarus si el sa nu foloseasca emp-ul in acel moment atunci poti sa-l faci....se baga prea multe nave de viteza , in loc sa se bage o nava care poate sa faca fata unui goli fata in fata(in momentul de fata citadelul e cam singurul care poate face fata la goli,asta inainte de update-ul la goli,care acum e prea de tot!!)

  Cel mai bine ar fi sa modifice putin goli-ul la viteza(si la abilitati sa fie de 20 min sau 15) sau sa reduca din viteza la Tartarus.

  Inainte singura nava mai rapida ca un goli era Veng-ul (decat cu putin) si era f bine cum era (dupa a intervenit Lighting-ul care a fost ok deoarece avea abilitate pt viteza,in rest era normal , dupa a intervenit si Spearhead-ul ,Pusat ....dar aici a fost o echivalenta de viteza deaorece a fost inventat surgeon-ul!)

  Sa inteleg ca in viitorul indepartat va fi si un design de goli/aegis/citadel care sa prinda din urma un Tartarus?!
   
  Sunlight-Blade și Viorel_77 apreciază asta.
 16. pot sa mentionez si eu un bug care persista de ceva timp ( de cand a-ti introdus timpul de latenta la ablitate , navele au inceput sa aibe un bug adica ceva normal exp: nava demisher , am vaut inamic care dadea abiliatea una dupa alta fara latenta , parca apasa pe butoane ...,nava lighthing are viteza la de abilitate cand trece portalul , ea ramanad neschimbata , atunci ce viteza are tartarus daca nici cu 644 viteza nu scapi de un amarat de veg...)
  Acum nava tartarus e un nimic din ,,noiile abilitati/bug " , nava noua e un citadel fara speranta...
   

 17. Intradevar asa este! Nu ca as avea ceva impotriva noii nave, dar trb sa ii faca un debuff la abilitatea aia!
   
 18. ai uitat ca trebuie sa mai vina o nava?si aia e la vopsitorie acum si nu cred ca o sa fie tot de viteza ar fi imposibil ca mimesis sa fie tot o nava de viteza
   
 19. As dori un debuff al Tartarusului.
  Exista trei posibilitati pentru a rezolva noua nava:
  1.Sa se creeze un cooldown prin care nava Tartarus nu ar fi atat de OP. (de preferat sa tina 10 secunde si cooldown de 2 minute)
  2.Sa se reduca substantial marirea vitezei de la abilitate.
  3.Sa se reduca daunele laserelor cu mult mai mult fata de cat sunt acum. (de preferat 40-50%)


  P.S. : Sageata nu mai are nici-o utilizare in mancatorii astia de PVP cu Tartarus...toti cei care au cumparat Spearhead-ul au dat banii degeaba.
   
  Sunlight-Blade apreciază asta.

 20. Aici are dreptate. Ce sa mai zic de acele Design-uri S-Veteran si S-Ellite? Ca si pe alea sunt sigur ca s-au dat ceva uri sau credite.... (depinde daca a fost luat de la licitatie sau de la shop).:rolleyes:
   

Distribuie pagina asta