Norocul, aleatoriul şi jucătorii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Silviu, 6 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

"născoceala" cu care încerci a te scuza e doar o năzărire înfierbîntată a "creerului" tău despre cum se scrie corect în limba română cuvîntul ce ar trebui să definească sediul inteligenţei tale, atît şi nimic mai mult.
    de acord cu faptul că implementarea este corectă, nu mai primeşti ceva ce nu mai poţi folosi dar voi nu realizaţi nici acum că însăşi existenţa acestei implementări dovedeşte cît de "aleatorie" este prezenţa în cufere a item-elor care ne interesează. dacă eu am găsit 90 de componente ale dronei APIS nu voi mai culege niciodată o altă componentă de APIS pentru că dezvoltatorul nostru grijuliu ştie permanent ce avem pe cont şi are posibilitatea de a regla cum doreşte el extragerile din cufere la fel cum controleză şi materializatorul pentru piesele de GG. hai că nu-i greu să înţelegeţi asta.

Modificat ultima dată: 8 Mai 2014
    FanfanLaTulippe apreciază asta.
  2. wow...frate e simplu : bagi cheite si uridium pana nu mai poti in speranta ca vei gasi ceva bun.
    in schimb primesti articole ce le poti lua de la licitatie,munitie,xenomit si cateodata log files.
    cand ai cu adevarat sansa dubla la lf4,apis,zeus...asteapta-te sa nu gasesti nimic.
    pana la urma e ca la loto.poti castiga ceva sau poti castiga altceva(experienta :rolleyes: )
    pana la urma tot la o forma de plata se ajunge in jocul asta daca vrei sa cresti.nu vrei sa platesti ?...joaca pana bubuie pc-ul...12 ore din 24,7 zile din 7.

Corina-ro apreciază asta.
  3. ..777..

..777.. User

daca ne straduim putin cred ca o sa gasim si mai bine decat 12 ore din 24 :))

4. Deci nu dispera eu am bagat peste 8000 cheite sa ma fac full lf4.
    deci bafta ca a mea sa nu ai.
    in rest multa bafta iti doresc.